I RIJANA IMA SVOJU DVOJNICU: Podigla prašinu na internetu zbog NEVEROVATNE SLIČNOSTI sa pevačicom, a evo šta ona kaže na to! VIDEO
Foto: AP/Evan Agostini, Tik Tok

kao jaje jajetu

I RIJANA IMA SVOJU DVOJNICU: Podigla prašinu na internetu zbog NEVEROVATNE SLIČNOSTI sa pevačicom, a evo šta ona kaže na to! VIDEO

Pop kultura -

Iako neki žele da izgledaju kao poznati pevač ili glumac, te sa zbog toga podvrgavaju raznim operacijama, a drugi nisu ni svesni svoje sličnosti. U ovu drugu grupu spada i TikTokerka Ejveri koja nije shvatila koliko liči na Rijanu dok joj to nisu rekli njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži.

Crte i oblik lica, usne, nos, jedina razlika koja upada u oči jest boja kose: popularna pevačica je brineta, a Ejveri plavuša. U jednom je trenutku je priznala i da ceo život dobija komentare o sličnosti sa Rijanom, ali da ona tome nije davala značaja. Objasnila je da je navikla na svoj izgled kao svoj te da sebe ne doživljava kao Rijaninu dvojnicu.

Inače, dvojnici često žive i zarađuju do sovje sličnosti sa poznatima,a najbolji primer za to je Nejtan Mids, dvojnik glumca Breda Pita.

@notavrey

last draft from this dayyy, idk why i don’t post most of my videos?##fypage

♬ original sound - Vell

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track