VENČALI SU SE I RASTALI ZA SAMO NEKOLIKO SATI: Mladoženja došao PIJAN, a ona se odlučila na BIZARAN potez! Svadba puna SKANDALA!
Foto: Profimedia

ŠOK!

VENČALI SU SE I RASTALI ZA SAMO NEKOLIKO SATI: Mladoženja došao PIJAN, a ona se odlučila na BIZARAN potez! Svadba puna SKANDALA!

Žena -

Keri (24) i njen četiri godine stariji partner Sem odlučili su, nakon dugo godina veze, da se venčaju. Par je organizirao celu ceremoniju, a Keri je u emisiji TLC televizije, "Gypsy Brides US" rekla da je nervozna, ali da će je smiriti jedini član porodice, -21-godišnji rođak Kajl.

Dopratio ju je do oltara, a ona je odmah osetila da mladoženja bazdi na alkohol i da nije potpuno svoj.

mlada, mladoženja, svadba, venčanje
foto: Profimedia

"Nije mogao da me pogleda u lice, ispalo mu je prstenje iz ruku...", rekla je Keri koja se ipak udala za dugogodišnjeg partnera.

Tokom slavlja je primetila da je Sem u sve gorem stanju i da ne prestaje sa konzumiranjem alkohola. Njeno razočaranje primetio je rođak Kajl i predložio joj da se odmah rastane i pobegne s njim, jer je godinama zaljubljen u nju!

Nesrećna mlada je pristala i nije marila za to što je sve zvanice gledaju kako preko krova beži sa rođakom i novim partnerom, prenosi India.com.

Sem i ona ubrzo su se rastali i nisu više u kontaktu.

mlada, venčanje, mladoženja, svadba, venčanica
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track