MESTO U 9. REDU ĆE ZAUVEK BITI TVOJE SVAKOG PETKA Violinistkinja skrhana bolom smrti Ivana Tasovca: JEDAN SAN NISI DOČEKAO
Foto: Zorana Jevtić

Neutešna

MESTO U 9. REDU ĆE ZAUVEK BITI TVOJE SVAKOG PETKA Violinistkinja skrhana bolom smrti Ivana Tasovca: JEDAN SAN NISI DOČEKAO

Pop kultura -

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac preminuo je u sredu u 55. godini. Njegova saradnica, violinistkinja Ksenija Milošević, oglasila se na društvenim mrežama ovim povodom.

- Za 20 godina, od nastanka ove slike, svašta smo prošli. Svega je bilo, žurki, smeha, pevanja, svađanja, maštanja, svašta nešto životno i lepo i ružno - napisala je ona na Instagramu.

- Neke snove smo ostvarili, al' onaj jedan nisi dočekao. Nadam se da ćemo bar mi koji ostajemo dočekati. Putuj s anđelima i za nas ne brini, a tvoje mesto u 9. redu će zauvek biti tvoje svakog petka - dodala je Ksenija.

Ivan Tasovac
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, ništa ranije tokom dana nije ukazivalo da će kraj biti tragičan. Tasovac je imao uobičajen dan, ni po čemu drugačiji od mnogih prethodnih. Sa prijateljima je igrao basket, što je često radio, s obzirom na njegovu ljubav prema košarci.

Sve je bilo u redu, osećao se dobro, ali kada se vratio kući, iznenada mu je pozlilo. Reagovala je Hitna pomoć, pokušana je reanimacija, ali nažalost, Tasovcu nije bilo spasa.

Ivan Tasovac
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

03:22

UŽIVAM KAD SE SETIM ODRASTANJA NA DORĆOLU! Tasovac se setio odlaska na 1. koncert i svoje reakcije na Betovena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track