KAO LEPA LUKIĆ ODUŠEVILA JE SRBIJU! Mlada Olivera Bacić ima želju da UPOZNA PEVAČICU, a evo šta je rekla o svojoj ulozi
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

KAO LEPA LUKIĆ ODUŠEVILA JE SRBIJU! Mlada Olivera Bacić ima želju da UPOZNA PEVAČICU, a evo šta je rekla o svojoj ulozi

Pop kultura -

Mlada glumica Olivera Bacić srca publike osvojila je zapaženim ulogama u popularnim serijama, a posebnu pažnju privukla je u najnovijem ostvarenju Dragana Bjelogrlića, filmu "Toma" koji govori o životu legende narodne muzike, Tomi Zdravkoviću.

Olivera je tumačila ulogu pevačice Lepe Lukić, a svojim duhovitim opaskama u filmu i originalnim predstavljanjem popularne pevačice mlada glumica oduševila je publiku u našoj zemlji.

Olivera Bacić
foto: Kurir televizija

Kako se prirpemala za ulogu i da li se srela sa pevačicom Lepom, Olivera je otkrila u jutarnjem programu Kurir televizije.

- Gledala sam neke dokumentarne emsije gde su baš ona i Toma išli na turneje i ima baš jedan kadar gde se vidi kako je ona njega zagrlila. On je bio niži od nje i vidi se jedan vrlo blizak, ortački odnos. Bili su vrlo dobri drugari, to je neki odnos koji se naslućuje - kaže Olivera.

Olivera Bacić
foto: Kurir televizija

Njena velika želja bila je da upozna pevačicu, ali do premijere to se nije dogodilo.

- Kada smo počeli sa snimanjem, imala sam veliku želju da je upoznam, ali nismo mogle fizički da se spojimo. A onda se desilo i sada na premijeri u Sava centru da ja nisam mogla da prisustvujem i onda se nisam srela sa njom, ali svi koji su bili tamo su mi istog sekunda pustili poruku da je Lepa došla. I moram da priznam da mi je bilo jako drago, i da sam sigruna da ću je nazvati i da prozborim koju sa njom. Baš mi je drago što je pogledala film - kaže glumica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:37

30 GODINA OD SMRTI TOME ZDRAVKOVIĆA: Supruga Gordana za Kurir TV o životu sa Tomom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track