00:17

SLOBODA MIĆALOVIĆ POBEDILA KORONU: Glumica se vratila onom što najviše voli, a evo kako se NAŠALILA sa Vojinom!

LEPE VESTI

SLOBODA MIĆALOVIĆ POBEDILA KORONU: Glumica se vratila onom što najviše voli, a evo kako se NAŠALILA sa Vojinom! (VIDEO)

Pop kultura -

Sloboda Mićalović je sredinom septembra saznala da je pozitivna na korona virus, te je morala da odloži sve poslovne obaveze.

Tokom boravka u karantinu, glumica nije želela da komentariše svoje zdravstveno stanje, međutim sada je jasno da je pobedila virus.

Sloboda Mićalović
foto: Ana Paunković

Naime, snimanje serije "Tajne vinove loze", prekinuto je 19. septembra, kada je Sloboda otkrila da je pozitivna na korona virus.

Iako nije želela da komentariše svoje zdravstveno stanje, glumica je na jasno stavila do znanja svima da je pobedila koronu, kao i da se vratila poslovnim obavezama. Sem što se vratila pozorišnim predstavama, priključila se i ekipi serije “Tajne vinove loze”, te otkrila da se ludo zabavljaju na snimanju.

Najpre je Vanja Nenadić usnumila Slobodu koristeći zanimljiv Instagram filter, a onda je Mićalovićeva pokušala da joj uzvrati. Zanimljivu animaciju uspela je da napravi snimajući svogg supruga Vojina Ćetkovića, te jasno svima stavila do znanja da se odlično oseća, kao i da je puna energije.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:03

MILE KITIĆ DIGAO PRAŠINU O OTVORENOM BRAKU, A ONDA PROGOVORILA I PSIHOLOG BOJANA: Otkrila zašto supružnici u vezu dovode TREĆEG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track