VIKTORIJA BEKAM OTKRILA OMILJENI OBROK I SVI SU U ŠOKU: Za većinu restorana ja sam verovatno najgora noćna mora!
Foto: Profimedia

baš svašta

VIKTORIJA BEKAM OTKRILA OMILJENI OBROK I SVI SU U ŠOKU: Za većinu restorana ja sam verovatno najgora noćna mora!

Pop kultura -

Ranije se više puta pisalo kako se supruga Dejvida Bekama i modna dizajnerka godinama hrani prateći pravila posebne ishrane.

Majka četvoro dece usprkos svim obavezama uspeva da se zdravo hrani i da redovno vežba. Gostujući u podkastu priznala da je nekad bila "najgora noćna mora" u restoranima

Priznanje Viktorije Bekam u podkastu Rut Rodžers "River Café's Table 4" kako joj je omiljeni obrok svih vremena so na tostu od celih žitarica ostavilo je obožavatelje u neverici. Odmah su krenule prepiske na Tviteru.

Komentirišući njenu "dijetu" jedan od Twitteraša je komentarisao: "Kladim se da je vreme obroka zabavno u njenoj kući, sredi se devojko i počni da živiš na ivici jedući pasulj." Tokom podkasta, bivša Spajs Girl opisala je kako preferira da jede tost sa malo soli ili povrće na pari sa balzamikom.

"To je taj ugljeni hidrat zbog kog se osećate ugodno, a ja volim so", rekla je Viktorija. Dakle, ona u svojoj ishrani obavezno razdvaja namirnice bogate ugljenih hidrata od onih bogatih proteinima.

"Za većinu restorana ja sam verovatno najgora mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da se namirnice kuvaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili soseve", otkrila je.

Govoreći o svojoj neobičnoj dijeti izjavila je da je čak i Gordon Remzi, vrlo dobar prijatelj Bekamobih rekao da nikada nije video nekoga toliko disciplinovanog u pogledu načina na koji se hrani.'

"Volim da popijem piće uz večeru i mogu postati vrlo dobar gost na večeri", tvrdi Viktorija.

Poznata po besprekornoj liniji ranije je izjavila da joj je svakodnevno vežbanje poput "pranja zuba". Rekla je: "Svaki dan vežbam - vidim to kao pranje zuba, to je nešto što normalno radiš. Obično najprije trčim na pokretnoj traci, nakon čega sledi vežbanje prema rutini kondicione trenerkeTrejsi Anderson", kaže.

I trčanje je njena omiljena kardio aktivnost pa tako gotovo svaki dan trči od osam do 10 kilometara. Victorija obožava i jogu pa vežba po programu "yogalosophy".

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

SJAŠI, ČOVEČE! Andrija Milošević snimio devojku u kućnom izdanju, ona mu odbrusila, a to ga nije sprečilo da napravi FORU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track