PAPARACO KURIR GORICA POPOVIĆ NEPROMIŠLJENA: Glumica pretrčava ulicu van pešačkog prelaza
Foto: Kurir, Ana Paunković

stars paparaco

PAPARACO KURIR GORICA POPOVIĆ NEPROMIŠLJENA: Glumica pretrčava ulicu van pešačkog prelaza

Pop kultura -

Saobraćajni propisi su nešto što bismo svi morali da poštujemo, pre svega zarad lične bezbednosti, ali i zbog bezbednosti drugih ljudi. Donekle se očekuje i da javne ličnosti budu primer ostalim ljudima kako da se ponašaju u takvim prilikama, ali to nije uvek tako.

Gorica Popović
foto: Kurir

Nedavno smo sreli Goricu Popović, koja nam je baš zbog toga i privukla pažnju. Umesto da je, kao većina drugih ljudi koje smo tad uočili, ulicu prešla na označenom pešačkom, ona je to uradila nepropisno! Verovatno ju je mrzelo da pešači 50 metara do zebre i tako bezbedno pređe na drugu stranu, pa je kolovoz užurbano prešla tamo gde je najopasnije!

Gorica Popović
foto: Kurir

Reč je o delu puta gde se spajaju saobraćajnice, a u blizini se nalazi jedan poznati tržni centar, pa je baš u tom delu velika frekvencija saobraćaja. Gorica nije marila za to, nego je odlučila da napravi prekršaj naočigled mase ljudi.

Gorica Popović
foto: Kurir

Sve to je zabeležio naš paparaco, pa ovom prilikom apelujemo na glumicu da više ne pravi ovakve prestupe i da bude primer drugima kad je u pitanju ponašanje u saobraćaju, kao što je i u drugim sferama života.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

00:33

Glumci autobusom stigli na premijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track