IVANA DUDIĆ U PANICI ZBOG DEČKA: Ostao nepokretan posle pada s kvadra, ide na operaciju kičme, a ovo je njegova burna prošlost
Foto: Printskrin/Premijera

još se ne zna gde će nastaviti lečenje

IVANA DUDIĆ U PANICI ZBOG DEČKA: Ostao nepokretan posle pada s kvadra, ide na operaciju kičme, a ovo je njegova burna prošlost

Pop kultura -

Život Ivane Dudić totalno se promenio nakon što su ona i njen partner Miloš Pandrc letos doživeli nesreću nakon koje je on ostao nepokretan.

Iako je zadobio teške povrede, Pandrc ne odustaje od borbe da ponovo stane na noge, zbog čega je spreman da plati operaciju kičme u Nemačkoj. Naime, kako prenose mediji, Miloš se uveliko priprema za hiruršku intervenciju na kičmi, za koju još nije odlučeno da li će se obaviti u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, ili će dalje lečenje nastaviti u inostranstvu.

- Tim lekara uveliko priprema Miloša za operaciju kičme na koju bi uskoro trebalo da ode. On je pre nekoliko dana iz bolnice za rehabilitaciju premešten u jednu privatnu beogradsku kliniku gde mu trenutno rade detaljna ispitivanja nakon kojih će odlučiti kada će ga i gde operisati - rekao je dobro obavešten izvor.

- Želi da operaciju vodi dr Zagorac jer je on specijalizovan za spinalnu hirurgiju. Sada treba da odluče da li će biti operisan u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu, ili će se operisati u Nemačkoj, takođe u privatnoj klinici. Kada završi sa neophodnim pregledima, odrediće tačan datum intervencije - otkrio je sagovornik, koji ističe da je ovaj zahvat veoma bitan za Milošev dalji oporavak.

Ivana Dudić
foto: Nemanja Nikolić

- Trenutno nosi pojas na kičmi i nema osećaj u nogama. Nada se da će operacija biti uspešna i da će nakon oporavka ponovo prohodati. Olakšavajuća okolnost je to što je Miloš mlad dečko koji je trenirao - rekao je izvor, pa otkrio kako Ivana podnosi trenutno zdravstveno stanje svog emotivnog partnera.

- Ivani se život skroz promenio, ali srećom ona je jako pozitivna devojka. Trenutno ima dosta obaveza oko snimanja serije, ali Miloša nikada ne zapostavlja i velika mu je podrška. Ludački ga voli i mislim da mu njena ljubav daje veliku snagu. Spremna je da bude uz njega tokom čitavog oporavka, ona je sigurna da će se on vratiti normalnom životu i uradiće sve da mu u tome i pomogne - zaključio je izvor.

Podsetimo, Ivana i Miloš su nezgodu doživeli pre oko dva meseca, kada su otišli na odmor na Rtanj. Tom prilikom, kvad kojim je upravljala glumica se prevrnuo, a njen partner je pao u podnožje planine gde je nepomičan ležao satima. Vatrogasci su učestvovali u spasavanju, a Miloš se od tada nalazi u invalidskim kolicima sa dijagnostikovanom paraplegijom.

Osuđen za šverc droge

Miloš Pandrc javnosti je poznat otkako je uhapšen sa kriminalnom grupom Darka Šarića. On je tada optužen za šverc narkotika, nakon što je priznao delo i sklopio sporazum sa tužilaštvom.

Ivana Dudić
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/alo

Bonus video:

00:32

IVANA DUDIĆ U PULSU SRBIJE: Imala sam sreću da mi se ponude FANTASTIČE uloge, a jedna me je LANSIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track