IVA ŠTRLJIĆ SLAVI ROĐENDAN! Glumica poslala snažnu poruku svima, a niko ne veruje koliko GODINA JE NAPUNILA! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

SREĆNA

IVA ŠTRLJIĆ SLAVI ROĐENDAN! Glumica poslala snažnu poruku svima, a niko ne veruje koliko GODINA JE NAPUNILA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Iva Štrljić ima razlog za slavlje s obzirom na to da joj je danas rođendan.

Iva je napunila 44 godine i pozdravila pratioce na društvenim mrežama posebnom porukom. Naime, glumica za koju mnogi kažu da izgleda znatno mlađe, dala je savet svima.

Iva Štrljić
foto: ATA Images

- Moje rođendansko jutro! Mojih 44! Temperament, uzbuđenje, energija, osmeh, polet, volja, snaga, biti detinjast uprkos svemu, biti pomalo i navian ponekad pa šta, biti otvoren za razgovor, uvek prema svima ljubazan i imati mere neprestano u svemu i sa svima, nositi dostojanstvo čvrsto sa sobom kao amajliju koja te štiti, reći kad ti je vazno i stalo, ne libiti se da pokažeš, ostaviti utisak, ostaviti uspomenu, pamtiti uvek ono najlepše iz svakog susreta i poznanstva jer oni koji lepo pamte oni se i prolepšavaju, biti brižan i nežan, istrajan i vredan, ne odustati, ne posustati...Volim ove moje saveznike i trudim se da ih svuda vodim sa sobom...a sada želja...e želje su tajne...Želje su uvek tajne...I sto ih više čuvate kao tajne to veće porastu. Srećan mi rođendan! - napisala je Ivana svom profilu na Instagramu.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:12

VRELO, VRELIJE, IVA GRGURIĆ! Pobednica Zadruge pokazala IZVAJANO TELO: Isklesani trbušnjaci, a GRUDI ispadaju iz kupaćeg! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track