MARIJA JELIĆ ZAPEVALA NA SRPSKOM U KARNEGI HOLU: Koncert u AMERICI završen ovacijama, a mlada umetnica ima velike planove
Foto: Promo, Jovana Obradović

Patriota

MARIJA JELIĆ ZAPEVALA NA SRPSKOM U KARNEGI HOLU: Koncert u AMERICI završen ovacijama, a mlada umetnica ima velike planove

Pop kultura -

Marija Jelić ostvarila svoj veliki američki debi u čuvenom Karnegi holu.

Ona je preksinoć održala svojim solističkim koncertom pod nazivom “Moć sudbine” sa pijanistom Antoni Manolijem i još jednom pokazala da je jedna od najvećih zvezda sa naših prostora.

Marija Jelić
foto: Promo, Jovana Obradović

Koncert je završen ovacijama i Marija je pevala nekoliko biseva. Nakon fantastičnih nastupa sa Plasidom Domingom, Hoze Kurom i Elinom Garančom ovo je veliki korak u njenoj karijeri, a već je u pregovorima za naredni koncert u Karnegi holu i debi u operi. Koncert je bio veoma posećen a na programu su bile arije Verdija i Pučinija, kao i njihove pesme, ali i pesme Rahmanjinova. Marija je zapevala na srpskom i ariju Stanke iz opere "Na Uranku" Stanislava Biničkog, nastala po tekstu Branislava Nušića, sa kojom je debitovala u Narodnom pozoristu u Beogradu.

Marija Jelić
foto: Promo, Jovana Obradović

“Mnogo sam srećna i ne mogu još uvek da shvatim šta mi se sinoć dogodilo. Koncert je bio pun emocija imajući u vidu da je to prvi operski koncert nakon pandemije u Karnegi holu. Publika je bila divna i jedva čekam da ponovo pevam u Americi. Zaista imam osećaj da se sinoć dogodila čarolija i za mene je ovo velika karijerna prekretnica", poručuje Marija.

Marija Jelić, Plasido Domingo
foto: Nebojša Babić, Csaba Krizsan MTI AP

Kurir.rs

Bonus video:

01:47

Marija vodi IT firmu i peva na svetskim pozornicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track