MISTERIOZNA SMRT LEPE GLUMICE I DALJE ŠOKIRA SVET: Pričalo se o ukletoj kući, novi detalji ukazuju na ono o čemu se ŠUŠKA godinama
Foto: Profimedia

tužno

MISTERIOZNA SMRT LEPE GLUMICE I DALJE ŠOKIRA SVET: Pričalo se o ukletoj kući, novi detalji ukazuju na ono o čemu se ŠUŠKA godinama

Pop kultura -

Nova dokumentarna serija, koja je još u pripremi, pokušaće da objasni misterioznu smrt glumice Britani Marfi, koja je 2009. preminula u 33. godini.

Britani Marfi, Sajmon Mondžek
foto: Profimedia

Dokumentarna serija pod nazivom "What Happened, Brittany Murphy?" ulazi u trag i njenom suprugu Sajmonu Mondžeku, koji je preminuo pod sličnim okolnostima samo pet meseci nakon glumice.

Časopis People prenosi detalje o Sajmonu, a istaknuli su kako je on bio "poremećeni čovek koji je navikao da vara ljude". Producenti dokumentarne serije razgovarali su s brojnim ljudima iz Sajmonovog života, uključujuću njegovu majku, brata i bivšu verenicu Elizabet Ragzdejl. Upravo je ona ispričala kako joj je Sajmon uništio sve snove kada je ostavio dok je bila trudna. "Ostavio me samu i trudnu", rekla je i je dodala kako je znao da joj spusti slušalicu kada bi mu bilo šta počela da govori o trudnoći.

Inače, Britani Marfi je preminula u 33. godini života nekoliko dana pre katoličkog Božića, a već gotovo 12 godina ne zna se prava istina tragedije. Glumica, koja je bila poznata po romantičnim komedijama, prema pisanju američkih medija onesvestila se na podu kupatila 20. decembra 2009. u svom domu u Los Anđelesu. Njena majka Šeron Marfi 2011. je za "Hollywood Reporter" otkrila detalje smrti koja je šokirala javnost.

Britani Marfi, Sajmon Mondžek
foto: Profimedia

Šeron je ispričala da se Britani 10 dana pre nego što je preminula žalila na jake bolove u stomaku i imala je simptome slične gripu. Rekla je i da je na dan smrti zatekla u tri ujutro na terasi kako se bori za dah i pritom su joj usne poplavile.

Nakon obdukcije objavljeno je da se Britanina smrt čini prirodnom. Sledećeg su dana iz mrtvačnice rekli kako je preminula zbog kombinacije akutne upale pluća, nedostatka gvožđa i prevelike doze lekova koje je koristila za psihičke probleme.

Sudeći po tvrdnjama nove dokumentarne serije, Britani je jedna od poslednjih žrtvi svog supruga, ali šta se tačno između njih događalo, publika će ipak imati priliku pogledati uskoro na čuvenom američkom kanalu.

Britani Marfi, Sajmon Mondžek
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track