01:35

ANDRIJU MILOŠEVIĆA SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOV ROŠENI BRAT Neverovatno liče, odličnan je u KUHINJI, a evo čime se bavi (VIDEO)

ko da su blizanci

ANDRIJU MILOŠEVIĆA SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOV ROĐENI BRAT Neverovatno liče, odličnan je u KUHINJI, a evo čime se bavi (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Andrija Milošević ima rođenog brata Velibora koji je šest godina mlađi od njega.

Velibor Milošević je diplomirani ekonomista koji se već nekoliko godina bavi produkcijom. Radi u pozorištu u Podgorici, a sa bratom je radio i nekoliko zajedničkih projekata.

Andrija je na svom Instagram profilu objavio video sa svojim bratom koji se retko pojavljuje u javnosti, a mnogi su se iznenadili koliko zapravo liče, a evo kako izgleda

“Isti ste”, “Kao blizanci”, “Preslikani”, “Zgodan ti je i brat”, samo su neki od komentara ispod Andrijine objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, glumačko-partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a radosna vest da čekaju bebu ih je usrećila jer su je dugo priželjkivali.

Sandra je jednom prilikom otkrila kako je izgledao početak Andrijine i njene romanse.

- Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorištnu predstavu "Mala sirena" u pozorištu "Boško Buha". Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin - kazala je buduća majka.

Bonus video:

01:35

ANDRIJU MILOŠEVIĆA SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOV ROŠENI BRAT Neverovatno liče, odličnan je u KUHINJI, a evo čime se bavi (VIDEO)

kurir.rs

Bonus video:

00:30

SJAŠI, ČOVEČE! Andrija Milošević snimio devojku u kućnom izdanju, ona mu odbrusila, a to ga nije sprečilo da napravi FORU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track