KURIR OTKRIVA: Holivudski superstar Mark Volberg s Milošem Bikovićem vodi otvaranje Svetskog prvenstva u boksu u Beogradu!
Foto: Stefan Stojanović, Shutterstock

potvrđeno

KURIR OTKRIVA: Holivudski superstar Mark Volberg s Milošem Bikovićem vodi otvaranje Svetskog prvenstva u boksu u Beogradu!

Pop kultura -

Spisak imena holivudskih glumaca superstarova koji su posetili srpsku prestonicu za nekoliko dana biće bogatija za još jedno ime.

Mark Volberg
foto: Profimedia

Kako Kurir saznaje, svoj dolazak u Beograd potvrdio je i Mark Volberg, koji se proslavio glavnom ulogom u holivudskom blokbasteru "Transformersi". On je inače najplaćeniji američki glumac u 2018. godini. Za razliku od svojih kolega, u Srbiju ne dolazi zbog snimanja novog filma, već će Beograd posetiti u svojstvu voditelja programa na svečanom otvaranju Svetskog prvenstva u boksu u Beogradskoj areni. S njim će posao deliti naš glumac Miloš Biković, pa će biti zanimljivo videti kako će se njih dvojica snaći u zajedničkoj voditeljskoj ulozi.

Svetski dan boksa, konferencija za medije, Miloš Biković
foto: Aleksandra Čolić

Kao što je Kurir juče otkrio, pored Volberga, na ovom događaju kao specijalni gost trebalo bi da se pojavi i glumac Silvester Stalone. S njim pregovori još uvek traju, a njegov dolazak se očekuje 24. oktobra.

Miloš Biković, Mark Volberg
foto: Stefan Stojanović, Shutterstock

Ovu informaciju je za Kurir potvrdio i Nenad Borovčanin.

- U pregovorima smo sa Silvesterom Staloneom da dođe u Beograd i bude naš specijalni gost na Svetskom prvenstvu u boksu, koje ćemo organizovati u Beogradu od 24. oktobra do 6. novembra. Ne treba pričati u kojoj meri je Stalone kao Roki Balboa proslavio boks u svetu, film je snimljen u nekoliko nastavaka i svaki se i dan-danas gleda kao da je premijera. Raduje nas što kod Stalonea postoji želja da dođe u Beograd, samo još ne može da nam potvrdi zbog obaveza koje ima. Nadamo se da ćemo ga videti u Srbiji - izjavio je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije, uz podsećanje da u Beograd gotovo sigurno dolazi i Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena.

Podsetimo, pored Volberga i Stalonea, Beograd su u prethodnom periodu posetili i Danijel Krejg, Edvard Norton, Kejt Hadson, Brendon Flin, ali i Džoni Dep, Pirs Brosnan i Kevin Spejsi.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nedavno je naglasio i da će uskoro u Beograd doći i Mel Gibson, koji će tu boraviti zbog snimanja filma.

Mel Gibson, Danijel Krejg, Sićve
foto: Ana Paunković, Shutterstock

Kurir.rs/A. P.

Bonus video:

02:16

Ceremonija dodele Oskara 25. aprila u online formatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track