ĆERKA KEJT MOS JE NAJHRABRIJA MLADA MANEKENKA: Prošetala jedan detalj bez kog njen ŽIVOT ne bi bio moguć! (FOTO)
Foto: Profimedia

nije se stidela

ĆERKA KEJT MOS JE NAJHRABRIJA MLADA MANEKENKA: Prošetala jedan detalj bez kog njen ŽIVOT ne bi bio moguć! (FOTO)

Pop kultura -

Lila Mos (19), ćerka jedne od najčuvenijih, najuspešnjih i najbogatijih manekenki i modela na svetu, Kejt Mos, protekle nedelje je zajedno sa svojom majkom prošetala na Nedelji mode u Milanu.

To je bila kombinovana revija brendova i tom prilikom pokazala insulinsku pumpicu "zalepljenu" na njenoj nozi, prenosi sajt Huffpost.

Lila Mos
foto: Profimedia

Organizatori revije mogli su da se pohvale velikim imenima poput Emili Ratajkovski i Naomi Kembl, ali je ipak mlada Lil Mos "ukrala šou" i bila ta koja je osvanula na naslovnicama i portalima kada se na modnoj pisti pojavila u kupaćem kostimu prepoznatljivog Versaće baroknog printa i kratkoj jakni koji su joj "ogolili" i istakli noge, te se jasno mogla uočiti insulinska pumpica na njenoj butini.

Manekenka je na Instagramu postavila fotografije sa modne revije, označila brendove Fendi i Versaće i istakla da joj je bila velika čast što je bila njihovo promotivno lice.

U svom postu Lila Mos nije pridavala pažnju svom uređaju, za koji se čini da je "omnipod", uređaj koji se može nositi bilo gde na telu. Ali kada su obožavaoci to primetili, pohvalili su njen hrabar potez.

Lila Mos
foto: Profimedia

"Kao neko ko je dijabetičar T1 (i bivši model), HVALA što si svoj uređaj nosila na prokletoj pisti!", napisao je jedan komentator. "Ti si kraljica i želim ove slike svuda jer što više delimo T1 dijabetes, to je bolje."

Ona je, naime, u svom intervjuu za "The Kit" prošlog avgusta otkrila svoje zdravstveno stanje za koje se, prema Klinici Maio, veruje da je uzrokovano kombinacijom genetskih predispozicija i faktora sredine.

Ona je tom prilikom izjavila sledeće:

"Mislim da mnogi ljudi ne znaju da imam dijabetes", rekla je Mos na pitanje da podeli nešto novo o sebi.

"To se ne vidi spolja, tako da niko ne bi saznao samo dok vas gleda. Ja imam tip 1. Bez ove pumpe ne bih bila živa", otkrila je tada mlada Lila Mos.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:12

Danijela Veselinović odsvirala Ciao Bella na trubi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track