KO ŠTA RADI, ONI SAMO NAVLAČE BES NA SEBE! Princ Hari i Megan svojim ponašanjem razgnevili mnoge i nikom nije jasno zašto TO rade!
Foto: Profimedia

prave se blesavi

KO ŠTA RADI, ONI SAMO NAVLAČE BES NA SEBE! Princ Hari i Megan svojim ponašanjem razgnevili mnoge i nikom nije jasno zašto TO rade!

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl navodno nikada više neće predstavljati britansku kraljevsku porodicu uprkos tome što se ponašaju službeno kao da se ništa nije dogodilo.

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY

Američki The Sun prenosi kako su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa razbesneli mnoge članove poznate porodice poslednjom posetom Njujorku.

"Megan i Hari više nisu aktivni članovi britanske kraljevske porodice i ne predstavljaju je ni u kojem slučaju. Jasno su dali do znanja da žele da vode privatne živote daleko od kamera i fotografa, a opet sami narušavaju sopstvenu privatnost", komentarisao je kraljevski biograf u jednoj radijskoj emisiji.

Slavni par, prema njegovom mišljenju, koristi svoju popularnost dobijenu zbog kraljevske porodice u potpuno druge svrhe, a nakon što su potpisali milionske ugovore sa Netfliksom i Spotifajem, ponašaju se kao da nisu otišli sa svih kraljevskih dužnosti prošle godine. Šokirali su Harijevu porodicu i čitav svet kada su objavili bombastičnu vest da odlaze u SAD i da ne žele da imaju više nikakve veze sa Velikom Britanijom, a sada se ponašaju kao da su na službenoj dužnosti.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Tokom svoje posete Njujorku obišli su brojne političare, održali su nekoliko govora o pandemiji koronavirusa i ponašali se kao da predstavljaju britansku krunu. Ipak, dok su paradirali pred kamerama, mnogima je za oko zapeo detalj zbog kog su se mediji raspisali da su imali ciljani plan svojim izletom.

Britanski mediji raspisali su se o tome da su Hari i Megan zapravo celu svoj posetu snimali su te snimke iskoristili za dokumentarne filmove u sklopu ugovora koji imaju s Netfliksom. Navode kako je Harija otkrila žica koja mu je u jednom trenutku provirila ispod majice, a uvereni su da je to mikrofon koji Hari skriva ispod odeće.

Kraljevski par pokušava ostvariti holivudsku karijeru još otkako su svima obznanili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Poslednjih nekoliko meseci žive u Los Anđelesu, a čini se da svakim potezom sve više živciraju Harijevog oca i brata, koji njegove poteze mudro ne komentarišu.

Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:12

Danijela Veselinović odsvirala Ciao Bella na trubi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track