STAO MI MOZAK: Ovo je izgovorio protivnik, zaradio drugu NULU i Branku omogućio TREĆU POBEDU
Foto: Kurir TV

kviz mozaik

STAO MI MOZAK: Ovo je izgovorio protivnik, zaradio drugu NULU i Branku omogućio TREĆU POBEDU

Jesenji TV program -

Diplomirani mašinski inženjer Branko Marković na poziciji crvenog takmičara dočekao je svog protivnika, službenika Radomira Mijića.

"Još uvek sam pod utiskom, baš je bilo interesantno, bilo je i tenzije, obrta i svega ostalog", rekao je pred duel Branko koji iza sebe već ima dve pobede.

U prvoj igri "Nizovi" Branko je pogodio dva matematička zadatka i dobio šest poena, ali je pogodio i jedan zadatak protivnika, pa je iz igre izašao sa devet poena, dok je Radomir ostao sa nula poena.

Mozaik kviz
foto: Kurir TV

Igra duže reči "Daj mi slovo" donela je više poena za Branka, koji je posle ove igre imao 23, a Radomir osam poena.

U računaljki nazvanoj "Abakus" bez papira i olovke do više tačnih rezultata došao je takmičar na crvenoj poziciji, a stanje na tabeli posle ove igre bilo je 32 naspram 11.

Mozaik kviz
foto: Kurir TV

U igri "Štafeta" u kojoj takmičari međusobno zadaju reč koja počinje poslednjim slovom iz prethodne reči, borba je bila dugotrajna, sve dok plavom igraču "stao mozak", kako je rekao. On je ostao bez poena, a u petu igru Magelan krenulo se iz Tokia sa 51 poenom za Branka i 11 za Radomira.

Mozaik kviz
foto: Kurir TV

Crveni takmičar odabrao je zapad, a plavi istok. U ovoj igri opšte kulture Radomir je imao više znanja i sa osvojenih 20 poena, napravio je promenu na tabeli. Branko je i dalje bi u vođstvu sa 59, dok je Radomir došao do 31. poena.

Mozaik kviz
foto: Kurir TV

Usledila je šesta igra "Do vrha" u kojoj je Darko trebalo da poveže junake i odakle su poznati, a Radomir je imao zadatak da poveže pesme sa pop i rok grupama ili pevača. Branko nije bio preterano vešt, ali se ispostavilo da je Radomiru išlo još gore. U poslednju igru su ušli sa 65 vs 35 poena.

Mozaik kviz
foto: Kurir TV

Kurir igra asocijacije bolje je išla Branku, koji je osvojio 22, a Radomir tek devet poena.

Mozaik kviz
foto: Kurir TV

Ukupan rezultat na kraju kviza bio je 87 za Branka i 44 za Radomira.

Branku je ovo treća pobeda.

26:43

KVIZ MOZAIK 08.10.2021. STAO MI MOZAK: Ovo je izgovorio protivnik, zaradio drugu NULU i Branku omogućio TREĆU POBEDU

Ako znate "sve i svašta", brzo reagujete i izuzetno ste spretni, postanite učesnik Mozaika klikom na ovaj link. Podsećamo, drugoplasirani osvaja nagradu u vrednosti od 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobedniku serijala sleduje 300.000 dinara i nagradno putovanje.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track