GLUMAC NASRNUO NA MUŠKARCA U NOĆNOM PROVODU: Policija morala da REAGUJE, a njegova ĆERKA SVE GLEDALA, evo šta je RAZLOG!
Foto: Profimedia

SKANDAL

GLUMAC NASRNUO NA MUŠKARCA U NOĆNOM PROVODU: Policija morala da REAGUJE, a njegova ĆERKA SVE GLEDALA, evo šta je RAZLOG!

Pop kultura -

Glumac Vudi Harelson nasrnuo je na jednog mladića u baru, zbog čega je morala da reaguje policija.

Naime, Vudi Harelson našao se u centru skandala, zato što je fizički nasrnuo na pripitog muškarca. Naime, glumac je, navodno, primetio da ga pijani momak snima dok se provodi sa ćerkom u noćnom izlasku, a to mu nije bilo baš prijatno, pa je burno reagovao.

Vudi Harelson
foto: Profimedia

Kako su strani mediji preneli, sve se odigralo u Vašingtonu u jednom baru, a policija je odmah reagovala po prijavi kako bi utvrdila šta se tačno desilo.

Poznati glumac koji je nasrnuo na momka je svoje ponašanje pravdao izjavom da je prišao dečku i rekao mu da prestane da fotografiše i da izbriše već snimljene snimke, jer to smatra veoma nepristojnim. Međutim, kako je ispričao Vudi, momak nije želeo da ga posluša i krenuo je na njega, a on je već bio spreman da se fizički obračuna sa njim.

Glumac je priznao da je bio izrevoltiran, te da je muškarca udario u predelu vrata, pa je istakao da je sve to učinio u samoodbrani. Njegovu verziju priče potvrdili su svi oni koji su bili prisutni u lokalu, prenosi "Daily Mail".

Vudi Harelson
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track