OVO JE NAJSTARIJA ĆERKA TOMA KRUZA I NIKOL KIDMAN: Pričalo se i da glumica ne razgovara sa USVOJENOM DECOM, a evo šta je istina!
Foto: Profimedia

zanimljivo

OVO JE NAJSTARIJA ĆERKA TOMA KRUZA I NIKOL KIDMAN: Pričalo se i da glumica ne razgovara sa USVOJENOM DECOM, a evo šta je istina!

Pop kultura -

Najstarija ćerka nekadašnjeg para Nikol Kidman i Toma Kruza, Bela Kidman Kruz godinama se skrivala od medija i javnosti, ali nedavno je iznenadila sve kada je objavila selfi fotku na Instagramu.

Nikol Kidman, Tom Kruz
foto: Profimedia

Bela Kidman Kruz je umetnica i dizajnerka koja već godinama onlajn prodaje svoje radove.

Usvojena ćerka Nikol i Toma 2015. godine tajno zaklela na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru, a venčanju nisu prisustvovali ni njeni roditelji, ali ni brat Konor.

Iako se godinama pisalo da zbog sajentološke crkve i religijskih ubeđenja bivšeg supruga, Kidman nije u kontaktu sa usvojenom decom iz braka sa Kruzom, ona je za pre par godna istakla da su Konor i Bela izrasli u dobre i vredne čjude.

Podsetimo, glumački par rastao se 2001. godine. Kidman se ponovo udala za muzičara Kita Urbana 2006. godine sa kojim je dobila dve ćerke, dok je Kruz bio u braku sa Kejti Holms sa kojom je dobio ćerku Suri. Posle razvoda sa Holms 2012. godine glumac nije viđao ćerku zbog religijskih ubeđenja.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Kurir.rs/A..A

Bonus video:

00:06

JK ZAPALILA MASU U AUSTRIJI OD GLAVE DO PETE U CRVENOM: Karleuši vire tangice iz spuštenih pantalona, a štikle su san svake ŽENE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track