MADONA HTELA DA SE UBIJE: Kraljica popa progovorila o LOŠIM POTEZIMA, a ZBOG OVOGA je sebi želela da oduzme život!
Foto: Profimedia

ISKRENA

MADONA HTELA DA SE UBIJE: Kraljica popa progovorila o LOŠIM POTEZIMA, a ZBOG OVOGA je sebi želela da oduzme život!

Pop kultura -

Pevačica Madona govorila je o pogrešnim potezima i propuštenim prilikama u karijeri, pa otkrila da je zbog jednog takvog htela da se ubije.

Gostujući u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" kod voditelja Džejmija Falona, pop krlajica Madona je govorila o pogrešnim potezima u svojoj karijeri. Ona je najpre navela da je nepromišljeno propustila ulogu žene mačke, koja je kasnije ponuđena Mišel Fajfer, ali i da se ne kaje što nije zaigrala u erotskoj drami ,,Šougrls".

Džimi Felon, Madona
foto: Profimedia

"Odbila sam ulogu u filmu ,,Matriks", možeš li da veruješ? Želela sam da ubijem samu sebe", priznala je pop zvezda, ne otkrivajući tačno koju ulogu nije prihvatila.

Naime, to ostvarenje je postalo jedno od najuspešnijih filmskih trilogija u istoriji, sa bruto prihodom od 1, 3 milijarde dolara, a četvrti nastavak trebalo bi da izađe u decembru ove godine.

"To je jedan od najboljih filmova. Mali deo mene žali zbog tog jednog trenutka u mom životu", priznala je Madona u emisiji kod voditelja Džejmija Falona, prenisi "USA Today".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track