PLAŠILA SE DA NE ZAVRŠI KAO EJMI VAJNHAUS: Adel priznala da je bila ZAVISNA od alkohola, htela da napusti muzičku karijeru!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

PLAŠILA SE DA NE ZAVRŠI KAO EJMI VAJNHAUS: Adel priznala da je bila ZAVISNA od alkohola, htela da napusti muzičku karijeru!

Pop kultura -

Dok publika željno iščekuje njen novi album, britanska pevačica Adel, rešila je da obelodani do sada nepoznate detalje iz njenog života.

Adel
foto: Profimedia

U intervjuu za prestižan magazin "Vogue", gde pevačica krasi dve naslovnice ovog meseca - britansku i američku, Adel je prvi put progovorila o zavisnosti od alkohola, sa kojom se suočila. Kako ističe, ovo iskušenje dogodilo joj se baš u trenutku kada je Ejmi Vajnhaus preminula, zbog čega je strahovala da je ne zadesi ista sudbina.

"Postala sam poznata baš kad je Ejmi preminula. Gledali smo je kako umire pred našim očima… A i ja sama uvek sam bila fascinirana alkoholom, imala sam blisku vezu s njim. To je ono što je mog tatu držalo podalje od mene i baš zato sam uvek želela da znam šta je u tome tako sjajno… ", rekla je Adel pa dodala da je razmišljala da napusti muzičku industriju.

Adel
foto: Profimedia

"S druge strane, zbog slave sam postala neprijatna, toliko da sam u jednom trenutku čak razmišljala o tome da potpuno napustim muzičku industriju. Na kraju sam ipak odlučila da neko vreme budem „pustinjak“ kako bih se sabrala i posložila prioritete u glavi", kaže pevačica.

Pevačica se osvrnula i na razvod braka sa Sajmonom Koneckim, pa otkrila da je 2019. godine ona odlučila da ostavi supruga jer se nije osećala dobro u tom odnosu. Ipak, njihov rastanak joj je, kako ističe, "slomio srce".

Adel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track