ONA JE SAN SNOVA, A SAD JE SRUŠILA INSTAGRAM S*KSI FOTKOM: Najzgodnija Italijanka nema ni gram šminke, a zavodi svojim OSMEHOM
Foto: Profimedia

atraktivna

ONA JE SAN SNOVA, A SAD JE SRUŠILA INSTAGRAM S*KSI FOTKOM: Najzgodnija Italijanka nema ni gram šminke, a zavodi svojim OSMEHOM

Pop kultura -

Dileta Leota je italijanska voditeljka i nedavno je navodno raskinula sa turskim glumcem Džanom Jamanom, ali čini se da nije preterano tužna, već uživa u novostečenoj slobodi punim plućima.

Džan Jaman, Dileta Leota
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

Dileta trenutno odmara na Ibici, a oduševila je pratioce i fotografijama sa ovog ostrva. Ona je pozirala u ljubičastom bikiniju i belom šortsu, pokazavši svoje čari na koje padaju muškarci širom Evrope i sveta.

Atraktivna 30-godišnjakinja pohvalila se bujnim dekolteom, ali i tankim strukom i ravnim stomakom, a na fotografiji se vidi da i bez trunke šminke i u opuštenom plažnom izdanju izgleda savršeno.

Fotografija je prikupila preko pola miliona lajkova i brojne komplimente. "Kako si lepa", "Kako lutka si", "Prodao bih oba bubrega za trenutak sa tobom", "Lepotice, uživanje je gledati te", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Podsetimo, voditeljka je velika zvezda u svojoj domovini, a polako, ali sigurno postaje omiljena i van granica Italije. U tome joj pored golišavih izdanja na radnom zadatku, odnosno fudbalskom stadionu odakle izveštava sa brojnih utakmica, pomaže i aktivnost na Instagramu gde je prati više od 7,9 miliona ljudi. Svaka fotografija koju objavi postaje viralna, pa čak i ako nije isuviše izazovna! Prosto - Diletino zgodno telo i lepo lice su magnet za lajkove.

Inače, ova dama na poziciju voditeljke Serije A dospela je nakon što su njene skandalozne porno fotografije dospele u javnost 2016. godine. No, gospođici Leote, iz priloženog vidimo, to nije pomrsilo konce, već joj je pomoglo u karijeri.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:48

PUDLE POMAŽU OSOBAMA SA AUTIZMOM: Ova rasa je više od lepog izgleda, koristi se pre svega u terapeutske svrhe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track