ŠTA VAŠI S*KSI SNOVI OTKRIVAJU O VAMA? Od afera pa do ORGIJA, sve to ima veze sa OVIM stvarima koje vam se dešavaju u ŽIVOTU!
Foto: Profimedia

malo psihologije

ŠTA VAŠI S*KSI SNOVI OTKRIVAJU O VAMA? Od afera pa do ORGIJA, sve to ima veze sa OVIM stvarima koje vam se dešavaju u ŽIVOTU!

Žena -

U knjizi "Decode Your Dream" psiholog Ijan Volas piše o značenjima seksualnih snova. On kaže da ljubavni snovi nude dublje razumevanje onoga što u životu najviše želite, dok se u seksualnim snovima radi o prihvatanju tih strasti.

Psiholog u knjizi objašnjava šta vaši seksi snovi govore o vama.

lateks, žena mačka, odeća, seksi, žena
foto: Profimedia

Seks na čudnim mestima

Ako sanjate seks na čudnim mestima to sugeriše da se u vašem svakodnevnom životu dogodila neobična situacija. Ova okolnost pruža vam priliku da iskoristite svoje kreativne talente i strast u svežem, uznemirujuće nepoznatom kontekstu.

Strastveno ljubljenje

U snovima, usta simbolizuju koliko se osećate sigurni u izražavanje iskrenog mišljenja. Iako partner sa kojim se ljubite može imati neki simbolički značaj, san se zapravo odnosi na povezivanje sa samim sobom i shvatanje da ste u stanju jasno da izrazite ono što želite, umesto da to zamaglite.

0538407371, par, poljubac, koronavirus, korona virus, pandemija
foto: Profimedia

Zabranjene stvari

Ako sanjate da lutate s nekim, ili negde, što ne biste smeli, to sugeriše da se osećate sprečeno u razvijanju određenog kreativnog talenta u svom životu. Često su razlog ljudi koji su ljubomorni na vaše veštine i žele zaustaviti vaš napredak.

Misteriozni ljubavnik

Pojavljuje se naizgled savršeni ljubavnik više puta u vašim snovima i nestaje baš kada mu se želite približiti? To pokazuje da na svoje kreativne sposobnosti gledate kao na talente koji dolaze i odlaze, a ne na stvari na koje se možete pozvati kad vam zatrebaju.

Pogrešan ljubavnik

Sanjanje da ste s nekim iako u dubini duše znate da nije za vas, to sugeriše da koristite kreativnost i strast za postizanje uspešnog ishoda, ali da vaše srce nije istinski uključeno.

Obično je to znak da koristite svoju energiju kako biste ugodili drugoj osobi. Trebali biste usmeriti svoj talent za nešto što zaista želite za sebe.

homoseksualac, muž, ljubavnik, afera, prevara
foto: Profimedia

Orgije

Ako sanjate da sudjelujete u orgijama to ukazuje da vam se u životu može dogoditi prilika da svoje kreativne talente podijelite s nizom drugih ljudi. Iako s njima možda nećete začeti nove ideje, to će proširiti vaše razumijevanje raspona kreativnih procesa koje koriste drugi.

Povratak bivšima

Sanjanje bivših pokazuje da postajete svesni prilike da se ponovno povežete sa zanimanjem ili poslom koji vam se nekad jako sviđao.

bivši dečko, par, žena, muškarac
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

01:48

PUDLE POMAŽU OSOBAMA SA AUTIZMOM: Ova rasa je više od lepog izgleda, koristi se pre svega u terapeutske svrhe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track