EVO KAKVA SUDBINA ČEKA SINOVE BRITNI SPIRS: Pop zvezda morala da se dogovori sa BIVŠIM MUŽEM, a naslednici se NISU BUNILI!
Foto: Profimedia

lepe vesti

EVO KAKVA SUDBINA ČEKA SINOVE BRITNI SPIRS: Pop zvezda morala da se dogovori sa BIVŠIM MUŽEM, a naslednici se NISU BUNILI!

Pop kultura -

Pop zvezda Britni Spirs 13 godina bila je pod starateljstom svog oca Džejmija, a sada kada je ponovo slobodna postavilo se pitanje, šta će se dešavati sa njenim sinovima.

Naime, Britni je u od 2004. do 2007. godine bila u braku Kevinom Federlajnom, a par je dobio dvojicu naslednika, Šona i Džejdena.

Kevin Federlajn, Britni Spirs
foto: Profimedia

Na veliku radost kako pevačice, tako i njenih obožavatelja koju si pomno ispratili čitavu situaciju koja ju je dugo mučila, Britni Spirs i njen bivši suprug neće ništa menjati kada su njihova deca u pitanju, sada kada je ona ponovo „na slobodi". Pop princeza trenutno može da viđa naslednike Šona i Džejdena kad god da to poželi, kao i njen nekadašnji muž, a posle razgovora koji su obavili - to ostaje na snazi.

Federlajnov advokat Mark Kaplan ne sumnja da je dečacima ovako jednako lepo koliko i poznatim roditeljima, prenosi "TMZ", te da ništa neće uticati na rutinu, uključujući i to što im je mama odnedavno ponovo „na slobodi".

Prema daljim navodima, takođe, dečaci sada imaju i dovoljno godina da sami donose izvesne odluke. Pošto se nisu bunili, ne treba ih, kažu, ni dovoditi u neprijatne situacije ili izazivati strah.

Kevin Federlajn, Britni Spirs
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track