02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

neće odustati

POLICIJSKA POTERA ZA NULTIM PIRATOM! Traže osobu koja je prva podelila link filma Toma

Pop kultura -

Jedan od osumnjičenih za neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film "Toma" je uhapšen i saslušan, međutim i dalje se traga za "nultim piratom" - osobom koja je prva objavila i počela da deli pomenuti link na društvenim mrežama.

Snimak filma "Toma" neovlašćeno je počeo da se širi društvenim mrežama pre nekoliko dana, a još uvek nije ustanovljeno ko je osoba koja je prva objavila pomenuti snimak na društvenim mrežama i policija i dalje traga za njom.

Film Toma
foto: Aleksandar Kujučev

Za to vreme, jedan od korisnika društvenih mreža koji je osumnjičen da je neovlašćeno dalje delio link na kojem se nalazi film "Toma" u nedelju je saslušan u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal, gde je priznao krivicu i detaljno izneo odbranu, rečeno je juče Tanjugu u tom tužilaštvu.

Svi oni koji su dalje neovlašćeno podelili ovaj link sa filmom "Toma", biće takođe procesuirani, a trenutno se radi na njihovom pronalaženju, poručili su iz tužilaštva.

Tokom poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama uočeno je neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film "Toma", a odmah po uočavanju tih nelegalnih radnji MinaCord i CobraFilm, koje su i vlasnici autorskih prava, prijavili su sve nadležnim organima - Odeljenju za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Istim povodom obaveštena je i Antipiratska agencija Srbije (SAPA), koja je tokom vikenda uočila više stotina linkova, koji su svi dalje procesuirani u saradnji sa nadležnim državnim institucijama.

film Toma
foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:43

MARIĆ JE SA NJOM IMAO INTIMNE SCENE U FILMU TOMA: Sad se zajedno provode u KAFANI i pevaju hitove legendarnog boema

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track