ČUVENI VODITELJ RAZBESNEO JAVNOST: Dženifer Aniston nije mogla da sakrije ZGRAŽAVANJE, on seo iza nje, pa uradio OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ODVRATNO!

ČUVENI VODITELJ RAZBESNEO JAVNOST: Dženifer Aniston nije mogla da sakrije ZGRAŽAVANJE, on seo iza nje, pa uradio OVO! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica se nasmejala, ali nije mogla da sakrije gađenje nakon što joj je Leterman dao maramicu.

Voditelj Dejvid Letermen na čijem se puškometu našlo niz celebova, a njegov intervju iz 1998. godine s glumicom i zvezdom "Prijatelja" Dženifer Aniston izazvao je zgtažavanje javnosti, piše "InStyle".

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Naime, Dženifer je došla u emisiju kako bi promovisala svoj film, a nakon što je ispričala anegdotu o tome kako je naletela na obožavatelja u sauni, Leterman je stavio svoju stolicu iza njene.

"Oprosti mi ako je ovo nepristojno, no samo želim da probam jednu stvar", rekao je i stavio glumičin pramen kose u svoja usta te ga je počeo sisati.

Dženifer se nasmejala, ali nije mogla da sakrije gađenje nakon što joj je Letermen dao maramicu kako bi sa kose obrisala njegovu pljuvačku.

Korisnici Tvitera podelili su video uz ogorčene komentare.

"Zaista je jeziv i uznemirujući ovaj video", "Bio sam obožavatelj Letermana dok sam bio u srednjoj školi i na fakultetu, ali kad sad vidim njegovu emisiju, shvatam da je jako naprijatan i jeziv. Najstrašniji je onaj kad on miriše kosu Dženifer Aniston. To nije smiješno, to je čisto seksualno uznemiravanje u etru", samo su neki od komentara.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

OVO JE PRAVO LICE KIJE KOCKAR! Pevačica objavila snimak BEZ ŠMINKE, FRIZURE I FILTERA, evo kako izgleda kada se UGASE KAMERE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja