JOŠ GA NISI ZGNJEČILA? ZBOG POSEBNOG IZGLEDA SU NA METI KRITIKA: Optužuju ih da su zajedno zbog slave, a model i muzičar ne haju
Foto: Printscreen/Instagram

ljubav ne zna za granice

JOŠ GA NISI ZGNJEČILA? ZBOG POSEBNOG IZGLEDA SU NA METI KRITIKA: Optužuju ih da su zajedno zbog slave, a model i muzičar ne haju

Pop kultura -

Zbog posebnog izgleda Judoksi je veoma popularna u Africi, a Grand Pi se prošle godine kandidovao za gvinejskog predsednika, ali nije uspeo. Ne mare za zle jezike i kažu da mogu da podnesu sve jer se vole.

- Još jedna godina je dar od Boga. Neka ti dragi Bog pomogne na svim područjima toga života, da postaneš svetski poznat i da ti podari dug život pun zdravlja. Da svi tvoji projekti ugledaju svetlo dana. Volim te jako, bebo moja - napisala je plus size manekenka iz Obale slonovače, Judoksi Jao.

Lepe želje povodom rođendana njenog dečka, gvinejskog muzičara Grand Pija, poželela mu je na društvenim mrežama. Njihova neobična ljubavna priča završila je u brojnim medijima zbog njihovog izgleda.

On ima progeriju, redak genetski poremećaj zbog kog deca doživljavaju prerano starenje, koji je uticao na njegovu visinu, a Jao se ponosi svojim oblinama. Konstantni pogledi i kritike ih ne tangiraju jer, kako tvrde, njihova je ljubav jača od svega. Spočitavaju im da su izmislili sve kako bi dobili pažnju medija i da uopše nisu zajedno, ali muzičar to demantuje i ističe da je Judoksi "njegova velika beba".

Zbog posebnog izgleda Judoksi je veoma popularna u Africi, a uz to što je plus size model, često se pojavljuje u tamošnjim emisijama.

- Sve najbolje. Nisam znala da ste još zajedno. Očito ga nisi još zgnječila - podbadala je jedna od brojnih pratilaca neobičnog para.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:45

BIVŠI JE VARAO SA STARLETOM! Nakon što je prošla kroz PAKAO, pevačica izgleda bolje nego ikad PRIZNALA KO JOJ SE SVIĐA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track