OTKRIVENO KO ĆE GLUMITI LUKASOVU BIVŠU ŽENU SONJU U KAFANI NA BALKANU: Ove dve glumice su u trci, ni ne slutite o kome je reč!
Foto: Damir Dervišagić

uskoro kreće snimanje

OTKRIVENO KO ĆE GLUMITI LUKASOVU BIVŠU ŽENU SONJU U KAFANI NA BALKANU: Ove dve glumice su u trci, ni ne slutite o kome je reč!

Pop kultura -

Serija "Kafana na Balkanu", o životu i karijeri Ace Lukasa, uskoro će početi da se snima, a producent Saša Mirković u potrazi je za glumcima koji će tumačiti likove iz pevačevog života.

Osim što se zna da će lik pevačevog oca, Vuksana Vuksanovića, najverovatnije tumačiti glumac Mima Karadžić, javnost najviše zanima koja glumica bi mogla da odigra Lukasovu bivšu suprugu - Sonju Vuksanović.

Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić

Kako izvor navodi za domaće medije, dve poznate glumice su u trci - Tamara Dragičević i Teodora Bjelica.

Tamara Dragičević
foto: Tamara Trajković

- Jedna od njih dve će najverovatnije dobiti ulogu Sonje, koja će u seriji, kao i u filmu, biti prilično zastupljena - kaže izvor i dodaje da su i sa Tamarom i sa Teodorom obavljeni prvi razgovori. Pošto još nije poznat datum početka snimanja "Kafane na Balkanu", a nije obavljena ni prva proba za ulogu Sonje, nije poznato koja je glumica bliža da preuzme značajno mesto kao Lukasova bivša draga.

Teodora Bjelica
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/24.sedam

Bonus video:

00:59

LUKAS RAZVALIO U CRNOJ GORI: Publika mu nije dala da siđe sa bine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track