IZGLEDAJU KAO 2 VEVERICE: Stručnjaci otkrili šta je pošlo NAOPAKO sa licem Toma Kruza i Madone, svi rekli da su PRETERALI! FOTO
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

šokirali izgledom

IZGLEDAJU KAO 2 VEVERICE: Stručnjaci otkrili šta je pošlo NAOPAKO sa licem Toma Kruza i Madone, svi rekli da su PRETERALI! FOTO

Pop kultura -

Vrhunski stručnjaci u području estetske hirurgije objasnili su što se tačno dogodilo sa licem Madone i Toma Kruza, nakon što su sve šokirali svojim izgledom.

Madona
foto: Profimedia

Najnovije fotografije pop-kraljice Madone i glumca Toma Kruza šokirale su javnost nakon što su se pojavili sa poprilično promenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima su se podvrgli kako bi izgledali što mlađe.

Tom (60) snimljen je na bejzbol utakmici u društvu sina Konora, a njegove je obožavatelje začudilo podbulo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Madona (63) je viđena na ulicama Njujorka, a do izražaja je takođe najviše došlo njeno lice, na kom se jasno vide tragovi estetskih zahvata, koje teško može sakriti, osim na Instagramu, gde redovno objavljuje uređene i fotošopirane fotografije.

Madona
foto: Profimedia

O njihovu izgledu sada se oglasila i vrhunski hirurg Najla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njihovog novog izgleda.

Tom Kruz
foto: Printscreen/Youtube

"Čini se da je Tom preterao sa injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture, lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

Sa njom se složio i hirurg Ros Peri, koji sugeriše da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali nadauvano. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao veverica. Takođe se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je.

Stručnjaci su slične zaključke donijeli i o Madoni.

"Gledajući Madonino lice, na njemu ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo reći da je upotrebljavala puno botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni fejslifting. Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka", izjavila je Gabrijela Berli, estetski hirurg.

Madona
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:06

ZDRAVA HRANA NIJE BLJUTAVA I NEUKUSNA! Manekenski kuvar Danijele Boračeve ostavlja bez daha: Poznati obožavaju OVE recepte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track