stigle je emocije

DANICA RISTOVSKI ZAPLAKALA U EMISIJI UŽIVO: Suze krenule zbog kolega koje je ubila korona ZNALA SAM NENADA KAO DEČAKA

Pop kultura -

Glumica Danica Ristovski, supruga proslavljenog glumca i reditelja Lazara Ristovskog, zaplakala je u studiju Kurir televizije zbog kolega koje je korona virus prerano odneo.

"Mi smo dužni da se sećamo kolega, i ispred i iza kamere, koji su nas nažalost u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo skoro dve godine, a koji su svojim radom ostavili pečat ne samo u seriji "Igra sudbine".

"Želim da pomenem kolegu Nenada Nenadovića, koga znam kao dečaka koji je igrao u filmovima. Bio je izuzetan kolega, partner, divan čovek, otac. Dužnost nam je da se sećamo našeg Nenada, našeg kamermana Ivana, vozača Radeta", rekla je glumica sa knedlom u grlu.

Danica Ristovski
foto: Kurir TV

Danica nije izdržala da ne pusti suzu zbog mnogo događaja koji su pogodili glumačku zajednicu.

"Nije nam bilo lako, kao ni bilo kome, nikom nije lako da stvara, kreira i da se bori sa životom i onim što donosi, tako da svaki rad u umetnosti je odraz stvarnosti. Bilo nam je veoma teško u nekim trenucima, samo ljubav koju smo osećali jedni prema drugima, sloga i pravo zajedništvo doprineli su da prevaziđemo i pobedino svoja osećanja u trenutku kada smo u kadru", navela je Danica Ristovski kroz kakve emotivne driblinge glumci prolaze na sceni i privatno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:37

MILICA MILŠA NEUTEŠNA ZBOG SMRTI NENADA NENADOVIĆA: Neša se preselio u raj kad mu vreme nije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track