SVESNO SAM UNIŠTILA ŽIVOT SINU (9), DA BIH JA BILA SREĆNA: Najpopularnija pevačica prvi put progovorila o razvodu i BIVŠEM SUPRUGU
Foto: Profimedia

ŠOK!

SVESNO SAM UNIŠTILA ŽIVOT SINU (9), DA BIH JA BILA SREĆNA: Najpopularnija pevačica prvi put progovorila o razvodu i BIVŠEM SUPRUGU

Pop kultura -

Britanska pevačica Adel već neko vreme je u centru pažnje medija širom sveta, s obzirom na to da je nedavno podelila informacjie iz privatnog života o kojima se dugo spekulisalo.

Adel
foto: Profimedia

Pevačica je najavila da njen novi album kpod nazivom "30" izlazi 19. novembra, a u intervjuu koji je dala prestižnom magazinu "Vogue", otkrila je da je u novim pesmama opisala sve sumnje koje je imala u braku sa bivšim suprugom Simonom Koneckim, mržnju prema sebi, ali i razloge zašto se razvela. Naime, ona je rekla je da je ovaj album napravljen da bi njen sin razumeo zašto je ostavila njegovog oca.

Adel
foto: Profimedia

"Mislim da je ovaj album o samodestrukciji, iskrenosti prema sebi i iskupljenju. Ali, spremna sam da čujem rekacije ljudi na moju priču. Želim da objasnim svom sinu ovim albumom, kada bude imao dvadeset-trideset godina, zašto sam samovoljno odlučila da uništim ceo njegov život zbog svoje sreće. Ponekad je jako nesrećan jer smo njegov otac i ja rastavljeni. I to je živa rana za mene i ne znam da li će ikada moći da se oporavi od toga", rekla je Adel.

Podsetimo, krajem aprila 2019. godine objavljena je vest da se Adel i njen suprug Simon Konecki razvode, a u braku su dobili sina Anđela.

Pevačica je priznala da joj je odluka da se razvede teško pala, ali da je imala prijatelje koji su bili uz nju i držali je za ruku noćima dok bi ona neutešno plakala.

Adel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:05

NEVEROVATNO! Zorana Pavić za četiri meseca smršala 20 kilograma, evo i kako (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track