MILENINOJ I GAGINOJ LJUBAVI SU SE SVI DIVILI, ALI DECU NIKAD NISU IMALI: Jedna devojčica im je sve NADOKNADILA i bila im CEO SVET
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

sećanje

MILENINOJ I GAGINOJ LJUBAVI SU SE SVI DIVILI, ALI DECU NIKAD NISU IMALI: Jedna devojčica im je sve NADOKNADILA i bila im CEO SVET

Pop kultura -

Milena Dravić preminula je pre tri godine, a iako nisu imali dece, glumica i njen suprug Dragan Nikolić, u njihovim srcima posebno mesto imala je jedna devojčica.

Milena Dravić, Dragan Nikolić
foto: Printscreen/YouTube

Milena se udavala tri puta, Dragan je bio njena ljubav za sva vremena. Bili su u braku preko četiri decenije i glumica je zajedničke godine pamtila kao najlepše.

Budući da decu nisu imali, glumac je prokomentarisao sledećim rečima:

"Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet", rekao je tada Dragan za "Stori".

Milena Dravić
foto: Damir Dervišagić

S druge strane, Milena je govorila ovako:

"Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima", rekla je ona.

Podsetimo, Milens Dravić počiva u Aleji zaslužnih građana, odmah pored svog Gage. Na trogodišnji pomen došla je njena bratanica Verica, kao i glumica Branka Petrić sa buketom ruža.

Milena Dravić, pomen
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

TROGODIŠNJI POMEN MILENI DRAVIĆ: Uspomenu na veliku divu čuvaju samo njen brat RADE i njena BRATANICA VERICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track