OGLASILA SE MARIJA PETRONIJEVIĆ: Glumica se u 9. MESECU TRUDNOĆE bori sa korona virusom, a sada otkrila KAKO SE OSEĆA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/petronijevic.marija

LEPE VESTI

OGLASILA SE MARIJA PETRONIJEVIĆ: Glumica se u 9. MESECU TRUDNOĆE bori sa korona virusom, a sada otkrila KAKO SE OSEĆA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Marija Petronijević, koja je u devetom mesecu trudnoće, nedavno je saznala i da je pozitivna na virus korona. Ipak, kako je istakla, zahvaljujući vakcini, ima blaže simptome, a sada se oglasila i na društvenoj mreži Fejsbuk.

Marija Petronijević
foto: Printscreen Instagram

Naime, Marija je sa svojim prijateljima podelila informaciju da se, pored sitnih simptoma, oseća dobro, i kako kaže, zahvalna je doktorima koji su je savetovali da se vakciniše.

"Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen", počela je Marija i dodala:

"Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije", zaključuje glumica.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:59

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track