MEGAN JE BIVŠEG MUŽA ZGAZILA I OSTAVILA: Brat vojvotkinje od Saseksa RAZVEZAO JEZIK, pa progovorio o detaljim njenog PRVOG BRAKA!
Foto: Profimedia

HOĆE SLAVU PREKO SESTRE?

MEGAN JE BIVŠEG MUŽA ZGAZILA I OSTAVILA: Brat vojvotkinje od Saseksa RAZVEZAO JEZIK, pa progovorio o detaljim njenog PRVOG BRAKA!

Pop kultura -

Megan Markl udata je za britanskog princa Harija, a ono što je izazvalo pometnju u javnosti nakon što se saznalo da će se par venčati, jeste činjenica da je glumica iza sebe već imala jedan brak. Naime, Megan je bila udata za Trevora Engelsona nešto manje od dve godine.

Tomas Markl, brat vojvotkinje od Saseksa, odlučio je da uđe u popularan televizijski šou program "Big Brother VIP", a već na samom početku "razvezao je jezik" o svojoj slavnoj polusestri.

Tomas Markl Mlađi
foto: Profimedia

Ranije je Markl o svojoj sestri govorio da je plitkoumna i koristoljubiva i tvrdio da je time upozoravao princa Harija, a ovog puta je rekao kako je njihov brak osuđen na propast, uprkos činjenici što s poznatom sestrom nije razgovarao 10 godina.

Tvrdi kako je Megan svog prvog supruga "potpuno zgazila", a veruje da ista sudbina čeka i Harija

"Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila", rekao je Tomas učesnicima u rijaliti šou.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Megan Markl je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine, a razveli su se nakon manje od dve godine, a kao razlog razilaženja naveli su nepomirljive razlike među supružnicima.

Ipak, nakon grubih Tomasovih reči, mnogi su stali u odbranu vojvotkinje s tvrdnjama da je njen brat nju uopšte ne poznaje, kao i da on princa Harija nije ni upoznao.

Podsetimo, Tomas nije bio pozvan na kraljevsko venčanje, a sudeći po njegovom učešću u rijalitiju, čini se da želi da se proslavi na račun mlađe sestre, prenosi "Daily Mail".

Tomas Markl Mlađi
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:30

SPUŠTENE PANTALONE I SILIKONI U PRVOM PLANU: Tea Tairović u Americi zaludela masu OBLINAMA, plesom i glasom! Jači pol u TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track