DETALJI DETINJSTVA

ŽIVIĆ JE IMAO VELIKO SRCE, JEDNA PRIČA JE DIRLJIVA: Pomogao je slepoj devojčici, dao joj LUTKU i postao zvezda van Srbije

Pop kultura -

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini. Glumac nije uspeo da se izbori s koronavirusom i preminuo je u bolnici, nakon što je poslednjih nekoliko dana bio priključen na respirator.

Jednom prilikom je govorio o svom detinjstvu i otkrio da je kao dete pomogao jednoj slepoj devojci.

Marko Živić
foto: Nebojša Mandić

U pitanju je bilo jedno muzičko takmičenju u Zagrebu, a Marko se na tu temu šalio da je bio popularniji u Hrvatskoj nego ovde. U emisiji je gostovao u martu ove godine.

- Ja saznam da smo pobedili, a oni su nama, svim izvđačima stavili neke lutke na scenu, kao da sede... Bilo je dogovoreno da, kada svi istrčimo, svako uzme lutku i maše publici za kraj. Mi pobedili, proglasili pobednika, dobro... Ja se vratim, nečija ćerka je u pauzi bila slabovida, ili čak slepa, i dok je žiri birao ona je 15 minuta svirala na klaviru. Možda je imala 20 godina i kusur...", pričao je.

- Došla je do klavira, ali ne zna dalje, loše je to organizovano. Ja sam je video i dao sam joj tu lutku... Svi mašu, samo ja nemam lutku kao pobednik. Mislim, posle su mi je dali, možda je sada u Kruševcu. Devojka je krenula da plače i to su sve snimili fotografi. Pošto sam imao kumove u Zagrebu, rekli su im da sam najveća zvezda, jer sam joj dao lutku, a ja nisam o tome ni razmišljao (kako sam joj dao lutku). Samo sam mislio kako stoji sama pored klavira, dao sam joj lutku i poveo je na scenu, a, eto, postao sam veća zvezda u Hrvatskoj, nego što sam bio ovde u tom trenutku - ispričao je Marko Živić u emisiji "Balkan info".

Marko Živić
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

MARKO ŽIVIĆ SE DOHVATIO GRABULJE! A tek da vidite u kakvom izdanju: Glumac pokrenuo LAVINU KOMENTARA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track