KORONA MI REŠETA SRCE, OSTAĆU BEZ RADOSTI! Branislav Lečić se emotivnom porukom koja kida dušu oprostio od Marka Živića
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

tuga

KORONA MI REŠETA SRCE, OSTAĆU BEZ RADOSTI! Branislav Lečić se emotivnom porukom koja kida dušu oprostio od Marka Živića

Pop kultura -

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini nakon što je hospitalizovan pre desetak dana kada je otkriveno da ima korona virus, a brojne kolege su i dalje u šoku i ne mogu da sakriju bol i tugu nakon vesti o njegovoj preranoj smrti.

Jedan od njih je i glumac Branislav Lečić koji se putem svom Instagram naloga oprostio od glumca i dugogodišnjeg prijatelja potresnom porukom.

- Otišao je moj Marko, izuzetan prijatelj i predivan čovek.... Korona mi rešeta srce svojim nemilosrdnim izborom. Uklanja mi iz vidokruga i iz srca mnoge saradnike koji su umeli da misle, da se raduju, smeju i zaista slušaju i čuju ono sto im pričaš. Sve se više plašim, ne ovog virusa, nego da ću ostati bez radosti susreta i igre na sceni! Izgubio sam jos jednog velikog i iskrenog partnera, glumca stare dobre škole "Nije dovoljno biti dobar glumac, obavezno je biti Ddobar čovek!". To je bio Marko Živić. Počivaj u miru. Tamo imaš sigurnu i dobru podelu koja te čeka... - napisao je Branislav

Podsetimo, Živić je već tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MARKO ŽIVIĆ SE DOHVATIO GRABULJE! A tek da vidite u kakvom izdanju: Glumac pokrenuo LAVINU KOMENTARA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track