Najnovije vesti

ŽIVIĆU, TI SI SREĆAN ČOVEK: Glumac je sve ODUŠEVLJAVAO svojim stavovima, a ovako je govorio o ŽENAMA I PRIJATELJSTVU
Foto: Zorana Jevtić

ogroman gubitak

ŽIVIĆU, TI SI SREĆAN ČOVEK: Glumac je sve ODUŠEVLJAVAO svojim stavovima, a ovako je govorio o ŽENAMA I PRIJATELJSTVU

Pop kultura
14:23h

Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišovi". Glumac je igrao u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Živić je oduševio sve svojim stavom o ženama, porodici, ali i svojom životnom filozofijom.

Marko Živić
foto: Damir Dervišagić

"Žene su tri puta pametnija bića od nas, mudrija bića, istrajnija, ali ima samo jedan problem, ženu u životu može da poremeti srce i onda sve ove kategorizacije, padaju u vodu", rekao je Živić tada i onda istakao da je danas najveći izazov za ženu da ostane žena, a za muškarca da sačuva tu ženu.

"Trudim se da mi svaki momenat bude sreća i kad je nesreća. Mnogo stvari mi se desilo u životu, verovatno i svima nama, za koje smo mislili da su dosta loše po nas, a u stvari su donele, dosta toga dobrog", rekao je tada glumac i otkrio za koga najviše brine.

"Najviše brinem za porodicu. Kad sam tužan plačem, kad je nepravda reagujem."

Marko je otkrio i šta je to najvrednije što je pokupio iz porodice:

Marko Živić
foto: Dragana Udovičić

"Poštenje. Moj otac, koji je nedavno preminuo je bio magistar arhitekture i on je bio važan čovek i u mom životu i u drugim životima i on je izlagao u Japanu neke svoje radove i onda kad god je dolazio odatle, on je govorio "Mi nikad tako pošteni nećemo biti".

Živić je na kraju razgovora sa voditeljkom zaključio da je srećan čovek.

"Nedavno sam proslavio 44. rođendan i hteo sam da skupim neko muško društvo i onda sam pogledao sto u beogradskom restoranu za tim stolom je bilo 15. ljudi raznih profesija, ja sam shvatio tad, da nijedna osoba za tim stolom nije moj prijatelj manje od 10 godina, a neki i 40 i onda sam ja rekao Živiću, ti si srećan čovek", rekao je pre tri godine glumac Marko Živić u emisiji "Život nas uči".

Podsetimo, Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu, glumac je preminuo 14. oktobra nakon teške borbe sa korona virusom.

Marko Živić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

MARKO ŽIVIĆ IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Kolege ne mogu da zaustave suze dok se opraštaju od glumca
03:56

MARKO ŽIVIĆ IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Kolege ne mogu da zaustave suze dok se opraštaju od glumca

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja