BIO U BRAKU SAMO 15 MESECI SA ŽENOM 30 GODINA MLAĐOM: Holivudski zavodnik nema sreće u ljubavi, ovo mu se dešava već treći put!
Foto: EPA/Etienne Laurent, AP/Chris Pizzello

nije treća sreća

BIO U BRAKU SAMO 15 MESECI SA ŽENOM 30 GODINA MLAĐOM: Holivudski zavodnik nema sreće u ljubavi, ovo mu se dešava već treći put!

Pop kultura -

Holivudski zavodnik i večiti buntovnik Šon Pen se razvodi i ovo mu je treći propali brak. Pen (61) se razvodi od australijske glumice Lejle Džordž (29) posle samo 15 meseci braka.

Šon Pen
foto: Profimedia

Ona je, saznaje TMZ, ove nedelje na sudu u Los Anđelesu predala papire za razvod.

Venčali su se u julu 2020. godine posle četiri godine veze. S obzirom na to da su se na venčanje odlučili u jeku pandemije, održano je putem Zuma. “Imali smo kovid venčanje. Na Zumu je bio matičar, a mi smo bili u kući zajedno s mojih dvoje dece i njenim bratom”, ispričao je Pen posle neobičnog venčanja.

Šon Pen
foto: Profimedia

Njegova uskoro bivša supruga Lejla nekoliko je meseci mlađa od njegove ćerke Dilan (30) i dve godine starija od njegova 27-ogodišnjeg sina Hopera. Ona je ćerka slavnog glumca Vinsenta D'onofria

Šonu Pen je od 1985. do 1989. godine bio je u braku sa Madonom, a od 1996. do 2010. sa glumicom Robin Rajt.

Madona, Šon Pen
foto: PRofimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:05

INDI I ĐANIJEVA SLAĐA DOMINIRAJU U PARIZU: Pevačica i žena pevača se skockale BOLI GLAVA, jedna u odelu, druga u VATRENOJ haljini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja