00:56

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, a na male ekrane se vraća jedan veliki glumac

Uskoro pred publikom

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, na male ekrane se vraća jedan veliki glumac! KURIR TV

Pop kultura -

Psihološki triler "Crna svadba" počinje svoj televizijski život, i to od 23. oktobra subotom i nedeljom na Superstar TV, a nedelju dana kasnije, 30. oktobra, na RTS, saopštili su iz produkcije "Fajerflaj".

U glavnim ulogama kao inspektore gledaćemo Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, dok Ćipranić potpisuje i režiju svih deset epizoda. Novinari su danas pogledali prve dve epizode, a imali su priliku da se druže sa autorskom i glumačkom ekipom.

Crna svadba
foto: Zorana Jevtić

- Dve godine sam radio na priči. Imali smo i po 19 ruku scenarija nekih epizoda. Snimanje četiri meseca i postprodukcija skoro godinu dana. Ukupno preko tri godine od inicijalne ideje - otkriva Ćipranić, koji stoji iza filma "Amanet".

Crna svadba
foto: Zorana Jevtić

Priča počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju u kojoj se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

1 / 13 Foto: Zorana Jevtić

Produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

Crna svadba
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track