02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

vlaški obred na ekranima

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije "Crna svadba" otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta SVI MISLE DA JE DŽON MALKOVIČ

Pop kultura -

Jadran Malkovič, manje je poznat javnosti od svog daljeg rođaka i proslavljenog holivudskog glumca Džona Malkoviča. ALi i to će se promeniti uskoro, jer ćemo ovog nemačkog glumca našeg porekla uskoro gledati u domaćim serijama "Azbuka našeg života" i "Crna svadba".

Da svojim prezimenom zbunjuje i inostranu publiku, objasnio je odmah na početku svog gostovanja u Jutarnjem programu Kurir televizije.

"Jednom me je zvao čovek da uradi intervju, bio je ubeđen da priča sa Džonom. Poslao mi je mail da dođem na intervju, onda sam mu ja objasnio da nije Džon, pa me je pitao da mu prosledim Džonov kontakt jer je bio ubeđen da imamo neke veze", ispričao je glumac anegdote u vezi holivudske zvezde, za koju priznaje da mu jeste dalji rod kroz šalu da je reč o 75 kolenu.

Kaže da je gledao i predstavu u Londonu u kome je glavnu rolu igrao stariji Malkovič, gradu u kome trenutno živi i radi.

"Predstava je bila kratko posle situacije sa Vajstinom, pa su napisali predstavu na tu temu. Genijalan glumac i na sceni i na filmu", rekao je on,a zatim progovorio o svom ostvarenju "Crna svadba", projektu koji je obavijenom velom tajni, a za koji je nedavno izašao i trejler.

Zagolicao nam je maštu rečima da može da priča o svim likovima u seriji, osim o svojoj ulozi.

"Igram u seriji tajanstvenog moćnika, to je sve što mogu da kažem", rekao je on i dodao da je tema serije vlaška magija.

"Crna svadba" je vlaški obred gde je muškarac koji je umro, a mogao je da bude u braku, devojka bi se na sahrani pojavila u crnoj venčanici i onda bi on na taj način bio oženjen godinu dana.

"Posle ovoga mnogo verujem u vlašku magiju, nisam znao mnogo. Ima tu dosta mitova i raznih priča koje se prepričavaju, pa se dodaju i oduzimaju elementi. Sigurno ima nekog zrna istine, nešto tu sigurno postoji", naveo je Jadran.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:57

DUHOVITA, ZABAVNA I PROVOKATIVNA PRIČA Glumac o liku gastarbajtera Miladina, jedne od žrtava Feliksove prevare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track