SELIN DION OTKAZALA KONCERTE: Srce mi se SLAMA zbog toga! Pevačica se ne oseća dobro i telo je ne sluša, a ovo je razlog!
Foto: Profimedia

nepredviđeno

SELIN DION OTKAZALA KONCERTE: Srce mi se SLAMA zbog toga! Pevačica se ne oseća dobro i telo je ne sluša, a ovo je razlog!

Pop kultura -

Pevačica Selin Dion je otkazala turneju iz zdravstvenih razloga.

- Moj tim i ja pripremali smo se poslednjih osam meseci. Nemam reči kojima bih opisala svoje razočarenje, ali sada moram da se fokusiram da budem bolje čim pre. Srce mi je slomljeno zbog svega - napisala je Selin Dion (53) na društvenim mrežama nakon što je otkrila da zbog zdravlja otkazuje koncerte.

Koncerti je trebalo da se održe od 5. do 19. novembra i od 19. januara do 5. februara. Pevačica je objasnila da ima bolne grčeve u mišićima koji joj sprečavaju probe i to samo nekoliko nedelja pre početka turneje.

Zbog svega, ali i zbog sprečavanja daljnjih komplikacija, Selin je pod stalnim nadzorom lekara.

Seline Dion je uspešna i priznata pevačica pop muzike. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top listama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 miliona albuma tokom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Gremija, dve nagrade Akademije, kao i sedam Američkih muzičkih nagrada.

Selin Dion
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:39

OMAŠILI SKORO SVE! Takmičari pokazali OGROMNO NEZNANJE iz srpske istorije! Evo šta im je bilo najteže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track