PORODICA BRENDONA LIJA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE BOLDVIN UPUCAO KOLEGINICU: Niko ne sme biti ubijen iz pištolja na filmskom setu!
Foto: Profimedia

uz porodicu nastradalih

PORODICA BRENDONA LIJA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE BOLDVIN UPUCAO KOLEGINICU: Niko ne sme biti ubijen iz pištolja na filmskom setu!

Pop kultura -

Porodica Brendona Lija ostavila poruku nakon vesti o strašnoj tragediji koja se dogodila na snimanju filma "Rust" u kojoj je glumac Alek Boldvin ubio ženu i ranio reditelja.

Glumac Alek Boldvin je slučajno na setu tokom snimanja filma "Rust" upucao direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio reditelja Džoela Souzu.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Policija je pozvana na filmski set, helikopter je prevezao Halinu Hačins u bolnicu, ali je nažalost podlegla povredama. Isplivale su i prve slike očajnog glumca nakon saslušanja u šerifovoj kancelariji, a sada se na Tviteru oglasila i porodica glumca Brendona Lija, sina majstora borilačkih veština Brusa Lija, koji je na sličan način poginuo tokom snimanja filma "Vrana".

Brendon Li
foto: Profimedia

"Naša srca su uz porodicu Haline Hačins i Džoela Suze i sve koji su umešani u incident na setu filma "Rust". Niko ne sme biti ubijen iz pištolja na filmskom setu. Tačka", stoji u objavi koju je najverovatnije napisala Lijeva sestra Šenon.

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track