04:06

OVO SU SERIJE KOJE MORATE DA POGLEDATE! Po mišljenju kritičara Radanova, nećete moći da se odvojite od ekrana

najbolje ocenjene

NEĆETE MOĆI DA SE ODVOJITE OD MALOG EKRANA: Ljuba Radanov otkrio koje nove SRPSKE SERIJE ne smete da propustite

Pop kultura -

Ljubomir Radanov, novinar i pozorišni kritičar bio je gost Jutarnjeg programa na Kurir televiziji gde nam je otkrio sve detalje koje treba da znate o serijama "Crna svadba" i "Felix".

Ljubomir Radanov
foto: Kurir TV

Dodatak TV Ekran koji petkom izlazi uz dnevni list Kurir, doneo je intervju sa Ljiljanom Blagojević u kom govori o svojoj ulozi i povratku na ekrane.

- Ljiljana Blagojević se posle 10 godina vratila na scenu, ja slobodno mogu da kažem da je Crna svadba najbolja serija koja je izašla ove godine. To je serija koja vas drži do kraja. Ljiljana je i na plakatu serije, ona igra jednu od vračara. Njena uloga je mala, ali veoma važna. Gledaćemo seriju i u Sloveniji i u Hrvatskoj, Makedoniji. Imamo sjajne glumce na tom projektu. Ugovori su im holivudski, ništa nije moglo da procuri - rekao je Ljuba.

Ljubomir Radanov
foto: Kurir TV

Serija koja se od skoro emituje na Kurir televiziji prati avanture neobičnih junaka koji gledaju da prežive u današnjem vremenu uz što manje posla, a primorani su da žive pod istim krovom.

- Pred kraj emitovanja serije Fellix radiću veliki intervju sa Petrom Božovućem. Njegova uloga je jako efektna, kao i od Tike Stanića. To je novi žanr i preporučujem je svima da pogledaju. Iznenađenje mi je uloga Jovana Mijovića, koji igra sina. On je novo lice i jako zanimljivo - kaže Radanov.

U dodatku TV Ekran pročitajte:

Ljiljana Blagojević: Pokreću me ljubav i vera

Dok govori o svojoj ulozi u novoj seriji “Crna svadba”, čuvena glumica otkriva u čemu je ključ njene sreće i seća se brojnih rola iz karijere duge četiri decenije

Olga Odanović: U novoj sezoni Radio Mileva je još luđa i komičnija

Za TV Ekran priča Petar Božović: Veoma mi se dopalo što u seriji “Feliks” igram duha

Bonus video:

03:03

OVO SU ZABLUDE O GLUMCIMA: Tihomir Stanić objasnio sa čime se suočava, i kakva mu je uloga u seriji Felix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track