ALEK BOLDVIN SE OGLASIO POSLE TRAGIČNOG DOGAĐAJA! U šoku sam, srce mi je SLOMLJENO zbog svega, nema reči da opišu moju TUGU (FOTO)
Foto: Profimedia

ALEK BOLDVIN SE OGLASIO POSLE TRAGIČNOG DOGAĐAJA! U šoku sam, srce mi je SLOMLJENO zbog svega, nema reči da opišu moju TUGU (FOTO)

Pop kultura -

Alek Boldvin (63) koji je na setu filma usmrti koleginicu i ranio režisera je prekinuo čutnju i oglasio se na društvenim mrežama.

- Nema reči da opišu moj šok i tugu zbog svega ovog što se desilo Halini i tragična nesreća koja je dovela do gubitka njenog života. OHalina Hačins - majka, žena i veoma poštoivana koleginica. Sarađujem sa policijom u istrazi da bi otkrili kako se ova nesreća desila - stoji u prvom postu, koji se nastavlja.

- U kontaktu sam sa njenim mužem i ponudio sam podršku njemu i porodici. Srce mi je slomljeno i pati zbog njenog muža, sina i sve one koje su voleili i pozvali Halinu - napisao je Alek Boldvin.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:55

AUU KAKAV PREOKRET! Penzioner gubio tokom celog kviza, pa na kraju POBEDIO STUDENTA ZA 3 BODA! Najprostije pitanje rešilo sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track