UDALA SE ĆERKA POLA VOKERA: Vin Dizel odveo Medou do oltara umesto OCA, ovaj prizor SLOMIO SVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

emotivno

UDALA SE ĆERKA POLA VOKERA: Vin Dizel odveo Medou do oltara umesto OCA, ovaj prizor SLOMIO SVE! (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Pola Vokera, Medou udala se za svog izabranika Luisa Torntona-Alana, a naslednicu tragično nastradalog glumca do oltara je odveo njegov najbolji prijatelj, Vin Dizel.

Medou Voker, Vin Dizel
foto: Printscreen/Instagram

Zvezda filma "Fast and furious" tragično je nastradao pre osam godina u nesreći kada se njegov Porše zabio u metalni stub na ulici, nakon čega se vozilo zapalilo. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu.

Medou Voker, Vin Dizel
foto: Printscreen/Instagram

Glumac je iza sebe je ostavio ćerku Medou koju je dobio sa Rebekom Rejn, a koja je sa 13 godina počela da živi sa njim, jer je njena majka previše konzumirala alkohol.

U jednom od poslednjih intervjua Pol je rekao da želi da napusti glumu i da se posveti porodici. Kako je tada tvrdio, umorio se od života filmske zvezde i smatrao je da je Holivud obično "smeće". Međutim, njegove planove prekinula je nesreća kada je njegov prijatelj i finansijski savetnik Rodžer Rodas izgubio kontrolu nad vozilom. Posredi to da su žurili na humanitarni događaj na koji je potpuno zaboravio.

Medou Voker, Vin Dizel
foto: Printscreen/Instagram

Za taj dan Pol je isplanirao da sa svojom ćerkom Medou, koja danas ima 22 godine, ukrašava novogodišnju jelku. Međutim, kada mu je stigla poruka sa podsetnikom na humanitarni događaj, za koji je potpuno zaboravio da treba da mu prisustvuje, izjurio je iz kuće i otišao tamo. Stigao je na događaj, ali se sa njega nikada nije vratio.

Brigu o Medou preuzeo je glumac Vin Dizel, jedan od najboljih prijatelja njenog pokojnog oca koji se i zavetovao da će o Polovoj ćerki voditi računa kao o svom detetu.

I sama Medou je tokom godina isticala koliko joj znači Dizelova podrška, a fanovi su bili potpuno u suzama kada su na njenom profilu osvanule fotografije sa venčanja. Do oltara ju je vodio niko drugi do slavni glumac, a obožavatelji su još jednom prokomentarisali da u Holivudu ipak postoje prava prijateljstva, ali i koliko Medou liči na svog pokojnog oca.

Pol Voker
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./story.hr

Bonus video:

00:42

OVAKO IZGLEDA IZLAZAK MITROVIĆEVOG ZETA I ĆERKE: Pije se najskuplji šampanjac, a DOLARI LETE po tanjirima s JASTOGOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track