NEKO ĆE MORATI DA PLATI ZA SVE: Porodica traži KRIVCA za smrt snimateljke koju je upucao Boldvin, a evo kome preti MILIONSKA TUŽBA
Foto: Profimedia

velika tragedija

NEKO ĆE MORATI DA PLATI ZA SVE: Porodica traži KRIVCA za smrt snimateljke koju je upucao Boldvin, a evo kome preti MILIONSKA TUŽBA

Pop kultura -

Porodica tragično nastradale snimateljke Haline Hačins traži odgovore o njenoj smrti, ali i na sve načine pokušava da prevaziđe birokratiju kako bi odleteli u SAD.

Prijatelji ubijene direktorke izjavili su da su Halinini roditelji Antoli i Olga bili van sebe od tuge nakon što im je njen suprug Metju saopštio kakva tragedija se dogodila.

Halyna Hutchins, Halina Hadčins, Alec Baldwin, Alek Boldvin
foto: Profimedia, EPA/John G Mabanglo

Prijateljica iz Ukrajine, gde je Halina odrasla, rekla je: "Porodica tuguje, ali u isto vreme pitaju i žele odgovore. Ako je neko pogrešio, moraće da plati."

"Oni jednostavno ne shvataju kako se tako strašna tragedija mogla dogoditi i zašto nisu primenjene mere bezbednosti. Oni takođe grčevito pokušavaju da obezbede dokumente kako bi došli do SAD", dodala je.

Šefovi filmskih studija strahuju od tužbe porodice ako se pokaže da je Halinina smrt mogla da bude izbegnuta.

Suprug Metju sinoć je tešio njihovog osmogodišnjeg sina Androsa u njihovom domu u Kaliforniji.

"Ovaj gubitak je velika tuga za našu porodicu i našim roditeljima je preteško. Nadamo se da će nam vreme olakšati bol u srcu", dodala je sestra.

Halina Hadčins
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

00:42

OVAKO IZGLEDA IZLAZAK MITROVIĆEVOG ZETA I ĆERKE: Pije se najskuplji šampanjac, a DOLARI LETE po tanjirima s JASTOGOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track