ŽENA ALEKA BOLDVINA NIJE TAKO NAIVNA I NEVINA: Svi još se još smeju i prepričavaju njenu BIZARNU laž i ne mogu da se načude
Foto: Printscreen/Instagram

baš čudno

ŽENA ALEKA BOLDVINA NIJE TAKO NAIVNA I NEVINA: Svi još se još smeju i prepričavaju njenu BIZARNU laž i ne mogu da se načude

Pop kultura -

Strašna vest da je holivudski glumac Alek Boldvin usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu na filmskom setu i dalje trese svetske medije.

Sada mnogi komentarišu kako će ovaj tragični događaj zataškati skandal koji je mesecima punio medijske stupce, a tiče se Alekove supruge Hilarije koja se oglasila na Instagramu o tragediji koja se desila.

Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Profimedia

Naime, nakon što je ceo život u medijima tvrdila da je rođena u Španiji i da nije Amerikanka, otkrilo se kako je to - laž. Da stvar bude bizarnija, Hilarija je godinama ponosno isticala svoje korene iz ove evropske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španske reči i fraze. No, onda je jedna žena krajem prošle godine na Tviteru napisala:

"Zadivljujuće je kako se Hilarija Boldvin svih ovih godina pretvarala da je iz Španije. Ne razumijem zašto laže da je živela tamo i da je poreklom odatle", što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili su snimci u kojima gospođa Boldvin priča o tome kako je rođena u Španiji i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji inscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže "krastavac". Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratilaca koji su je optužili da je lažljivica pa joj dodelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilarija je priznala da je lagala.

"Roditelji su mene i brata odgojili u duhu dve kulture - američke i španske i u srži osećam da pripadam obema. Način na koji govorim o sebi i dubokoj povezanosti sa obe kulture mogao je biti bolje objašnjen - trebala sam biti jasnija i izvinjavam se. Ponosna sam na način na koji sam odgajana i mi svoju decu odgajamo da gaje istu ljubav i poštovanje prema dvema kulturama. Ranjivost i teranje na učenje je ono na čemu smo izgradili svoju zajednicu i nadam se da ćemo vratiti okolinu punu podrške i ljubaznosti kakvu smo zajedno izgradili'" objasnila je tada.

Inače, ova 37-godišnja instruktorka joge zaludela je glumca u leto 2011. godine, a vezu sa njim iskoristila je za brojne intimne ispovesti u novinama - od borbe sa poremećajima u ishrani, preko dva pobačaja, do brige za šestoro dece. Malo po malo, javnost joj je počela pisati da je "opsednuta bebama" i kako uopše ne vodi brigu za svoje telo i zdravlje.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SNIMAO TRUDNU VERENICU! Aleksandra se ŠOKIRALA kada joj je ispričao vic: Ovo je OČAJNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track