NOSIM PEPEO MRTVOG SINA SVUDA GDE IDEM Manekenka šokirala izjavom, a svima pale vilice kada je pomenula šta rade njena ostala DECA
Foto: Profimedia

šok izjava

NOSIM PEPEO MRTVOG SINA SVUDA GDE IDEM Manekenka šokirala izjavom, a svima pale vilice kada je pomenula šta rade njena ostala DECA

Pop kultura -

Bivša manekenka Krisi Tigen je otkrila da njena porodica putuje s pepelom pokojnog sina Džeka, a cela porodica, prema njenim rečima, voli da bude uključena u to.

Džon Ledžend, Krisi Tigen
foto: Profimedia

"Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna (5) i Majls (3) uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka. I onda moram da ga spakujem", ispričala je Krisi Tigen za časopis "Scary Mommy".

"I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan. Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga", kazala je Krisi.

Krisi Tigen
foto: Profimedia

Krisi i njen suprug Džon Ledžend objavili su krajem septembra 2020. godine da su izgubili bebu Džeka koji je prerano rođen.

Da podsetimo, ova bivša manekenka i supruga muzičara Džona Ledženda je maltretirala manekenku Kortni Stoden koja je otkrila da joj je Krisi pre deset godina pisala uvredljive poruke i maltretirala je. Ona je i započela raskrinkavanje Krisi.

Krisi Tajgen
foto: Profimedia

"Mrzim te", "Idi na spavanje zauvek", "Jedva čekam da umreš", samo su neke od poruka koje je Tigen slala Stodenovoj.

Zatim je vređala i maltretirala Lidzi Lohan, Saru Pejlin, Avril Lavinj, Maraju Keri i Faru Abraham putem Tvitera. I taman je objavila izvinjenje, ali onada se iglasio dizajner Majkl Kostelo.

Naime, on je objavio na društvenim mrežama da još uvek "pomišlja na samoubistvo" kada se seti na koji način se prema njemu ophodila i kako ga je maltretirala Krisi Tigen.

Dizajner kaže da još uvek pati od depresije, da je istraumiran i da ima suicidalne misli posle navodnog napada Kristi Tigen koja ga je optužila da je rasista 2014. godine.

Krisi Tajgen, Džon Ledžend
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:30

STUDENTI POČELI DA SE VAKCINIŠU DA BI IZLAZILI POSLE 22 SATI: Došli po vakcinu na NOVI PUNKT zbog KOVID PROPUSNICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track