SAVRŠENI KUĆNI LJUBIMAC ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Škorpiji leže psi, a Ribama mačke, kod ostalih je OVAKO!
Foto: Shutterstock, Profimedia

astrologija

SAVRŠENI KUĆNI LJUBIMAC ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Škorpiji leže psi, a Ribama mačke, kod ostalih je OVAKO!

Zanimljivosti -

Želite kućnog ljubimca, i niste sigurni da li da uzmete psa i mačku?

O tome ne odlučuje samo "budžet", vaša količina slobodnog vremena, već i vaš karakter.

horoskop, zodiak
foto: Profimedia, Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Neki vole pse, neki mačke, a to određuje i horoskop - evo ko bi trebalo da ima psa, a ko mačku piše Mondo.

Horoskopski znaci koji obožavaju pse

Ovan je znak kojem energija pasa neviđeno prija, i savršen je vlasnik čovekovog najboljeg prijatelja! Psima vlada planeta Mars, što dobro zna svako ko je ikada uživao u društvu svog ljubimca. Psi su veseli, vatreni, uvek spremni za avanturu, lojalni i puni ljubavi!

Škorpija je drugi znak koji bi trebalo da ima psa, jer je ponekad zatvorena prema ljudima. Pas će probuditi ono najbolje u Škorpiji, otvoriće joj vrata potpuno novog sveta! Ako znate Škorpiju koja ima psa, znajte i da je, kada je sama s njim, potpuno druga osoba, daleko zabavnija i otvorenija nego s ljudima.

Blizanci su takođe odlični vlasnici pasa, jer imaju mnogo energije koju bi trebalo "sagoreti". A šta je bolje od tri šetnje dnevno? Blizanci su takođe puni ljubavi, i ako nemaju kome u životu da je poklone, svog psa će obasipati nežnošću i ugađanjem dok ga potpuno ne razmaze.

Čemp, Šampion, pas, Bajdenov pas, nemački ovčar
foto: Profimedia

Horoskopski znaci koji obožavaju mačke

Ribe su prve na spisku! Ponekad komplikovane i zatvorene, Ribe uživaju u društvu bića koje ne zahteva preterano "održavanja". Mački će dati hranu, paziti je i maziti, i uživati u tišini s njom. Ribe su, kao i Blizanci, znak koji će razmaziti svog četvoronožnog ljubimca.

Jarac, kojem vlada Saturn, sledeći je idealni vlasnik mačke. Ovom ponekad uštogljenom znaku savršeno odgovara da mora da dokazuje mački da je vredan njene pažnje! Mačka čiji je vlasnik Jarac se uvek oseća kao kraljica univerzuma.

Vodolija je otvorenog uma, puna mašte i snova, i ponekad joj je teško da se složi s ljudima. Pas bi joj zahtevao previše pažnje zbog čega je mačka savršeni ljubimac za nju. Očekujte od Vodolije da ima najlepšu (ili najčudniju) mačku koju ste ikada videli!

dečak, mačka, hleb
foto: Printscreen/Twitter

Niste se pronašli? Ostali znaci, Bik, Rak, Lav, Devica, Vaga i Strelac mogu da imaju i psa, i mačku, to više zavisi od njihovog karaktera i životnog iskustva, ali i ljudi s kojima žive. Ako ste rođeni u tim znacima, možete da birate.

Pas i mačka
foto: Printscreen/ Twitter

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:12

NATAŠA BEKVALAC KAO ŽENA MAČKA STIGLA NA PRVI NASTUP POSLE GODINU I PO DANA! Pevčaica dovela liniju do SAVRŠENSTVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track