NOSIM PEPEO SINA GDE GOD DA KRENEM: Bivšoj manekenki gubitak bebe teško pao, utehu pronašla u PIĆU, a sada ŠOKIRALA priznanjem!
Foto: Profimedia

KAŽE DA DECA INSISTIRAJU

NOSIM PEPEO SINA GDE GOD DA KRENEM: Bivšoj manekenki gubitak bebe teško pao, utehu pronašla u PIĆU, a sada ŠOKIRALA priznanjem!

Pop kultura -

Bivša manekenka Krisi Tajgen prošle godine je izgubila bebu u 20. nedelji trudnoće, a ovaj gubitak je njoj i njenom suprugu pevaču Džonu Ledžendu veoma teško pao.

Krisi Tajgen, Džon Ledžend, letovanje 2019
foto: Profimedia

Krisi Tajgen doživela je komplikacije, a zatim i pobačaj u 20. nedelji trudnoće. Bivša manekenka je ovaj gubitak veoma teško podnela, a sada je priznala da posmrtne ostatke bebe nosi svuda sa sobom, na šta insistira njeno dvoje dece.

"Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna (5) i Majls (3) uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka". I onda moram da ga spakujem", ispričala je Krisi Tajgen za časopis "Scary Mommy" i dodala:

Krisi Tajgen
foto: Profimedia

"I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan". Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga", kazala je Krisi.

"Volim da sam trudna, ali mi je veoma žao što to više nikada neću biti. Pored svega, srećna sam što imam ovo dvoje divne dece, koji rastu neverovatnom brzinom i transformišu se u male ljude! rekla je ona nedavno, dok je utehu tražila i u alkoholu od kojeg je sada "čista" nešto više od 100 dana.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:16

NAJBOGATIJI ČOVEK NEMA SLUHA ZA GLADNE: Ma kakav Mask, planira da kolonizuje svemir, a ne da iskoreni siromaštvo na Zemlji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track