02:34

KAFANA U STUDIJU! Kad Čavić pusti glas u pratnji harmonike, nastaje prava BOEMSKA ATMOSFERA! OVAKO SE IDE U SUSRET VIKENDU

svaka čast

KAFANA U STUDIJU! Kad Đorđe pusti glas u pratnji harmonike, nastaje prava BOEMSKA ATMOSFERA! OVAKO SE IDE U SUSRET VIKENDU (VIDEO)

Pop kultura -

Đorđa Čavića znaju svi istinski zaljubljenici u muziku, ljubitelji tradicionalnog, ali i setnog zvuka, kao i novogradskih hitova "Tamburaški štim", "Bećarski ponedeljak" i "Lepa Novosađanka". Koliko danas vodimo računa o kvalitenoj muzici i pesmi i kako komentariše nove muzičke žanrove, otkrio je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji upravo novosadski kantautor, pevač i kompozitor, Đorđe Čavić.

Đorđe Čavić
foto: Kurir televizija

- Sve svoje pesme pišem na klaviru. Muzika kojom se bavim nije lokalna. Imao sam divne koncerte širom regiona i naša muzika je sjajno prihvaćena. Tamburašna muzika nema granice - ispričao je muzičar.

Đorđe je potom izveo svoju novu pesmu u pratnji harmonike i napravio pravu kafansku atmosferu u studiju, pogledajte u videu kako je to izgledalo:

02:34

KAFANA U STUDIJU! Kad Čavić pusti glas u pratnji harmonike, nastaje prava BOEMSKA ATMOSFERA! OVAKO SE IDE U SUSRET VIKENDU

Muzičar je istakao da mladi danas vole i tamburaše i trubače.

- Volim i tamburaše i trubače i ljudi vole i jedno i drugo. Uz tamburicu može da se i veseli i plače, kod nas je trenutno takva situacija da se iste pesme vrte i u kafanama i klubovima. Ja se borim za nove pesme, ali teško ih je probiti - ispričao je Đorđe.

Đorđe Čavić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:02

ZOVU GA DRUGI DŽEJ! Sale napravio PRAVI KAFANSKI HIT! OTKRIO KAKO JE PESMA NASTALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track